2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

240 بازدید | 22 پست

همسرم هفت هشت ساله معتاده، اینقدر با رفیقای بد و ناباب گشت تا اینطور شد منم خیلی تلااش کردم نزارم بره اما کار خودشو کرد، 

الانم قیافش داغون شده،به خودش نمیرسه ماه به ماه حموم نمیره میاد سمتم چندشم میشع، بو گند  دود عرق و تریاک میده 

بخدا بارها سعی کردم با مهربونی باهاش صحبت کنم از این راه برشگردونم اما بی فایده بوده

حقوق خیلی کمی داره هیچی نمی تو نیم بخریم کلی ام قسط داریم 

پولاش به سختی و وام خونگی پس انداز کردم و ماشین خریدیم الان بعد پنج ماه که ماشین خریده یه بارم  تفریح نبرده منو فقد دکتر و مهمونی هر هفته با دوستاش میره  شب میاد

چیکار کنم

هیچکس ندارم برم پیشش بابام مامانم اینقدر بی اعصابن منم افسردگی دارم خودم نمیتونم  یه روزم تحمل کنم اونجارو

آرایش میکنم به خودم میرسم تحویلش میگیرم اونقدر سرده نه محبت میکنه نه قربون صدقه هیچی فقد میاد شام میخوره میخابه

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

به نظرم یه حرفه یاد بگیر و یا شغل 

کم کم رو پای خودت وایسا اگر قصد جدایی نداری هم مستقل بودن تو شرایطت هم به روحیه ات کمک میکنه هم به اقتصادت

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

تاپیکت سرکاریه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقت بلاکت کرده 

شوهرت دوستت داره 

خدایا شکرت من چقدر خوشبختم 

روانشناسی و افسرده 

شوهرت معتاده و همش آرایش میکنی 

بس میکنی یا بگم😐

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
ن تایپیک های قبلییم نوشتم😒😔

مگه دیروز پریروز عکس خونه نمیفرستادی همه به به چه چه میکردن

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
عشقت بلاکت کرده  شوهرت دوستت داره  خدایا شکرت من چقدر خوشبختم  روانشناسی و افسرده& ...

تو نمیدونی به من چی گذشته که قضاوت نکن

خاستم  با یه نفر  وارد رابطه شم که دیدم فقد قصدش رابطه جنسیه ولش کردم 

گفتن برو قانون جذب یاد بگیر عمل کن منم چند مدت انجام دادم امضامم به همون ربط داره

اره رشته انسانی برداشتم قصد دارم رواشناسی بخونم

تو نمیدونی به من چی گذشته که قضاوت نکن خاستم  با یه نفر  وارد رابطه شم که دیدم فقد قصدش ر ...

یعنی تو متاهلی وارد رابطه بشی با یکی دیگه؟  

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
یعنی تو متاهلی وارد رابطه بشی با یکی دیگه؟    

فقد مجازی  بابا خب دلم گرفته بود چه کنم

خودمم متنفرم والا میدونم قصدشون فقد یه چیز هست

اما چاره ای نیست 

ن خونواده دارم

ن دوست

ن شوهر درست حسابی

هیچی

مجازی  هم میرم نه حوصله چت  دارم ن هیچی  فقد وانمود میکنم علاقع دارم باهاشون بچتم

یه روز بیدار میشم همه رو بلاک میکنم

باز بعد چند  وقت که تنها شدم مجبوری ازاد میکنم میحرفم

فقد مجازی  بابا خب دلم گرفته بود چه کنم خودمم متنفرم والا میدونم قصدشون فقد یه چیز هست اما چا ...

ای بابا چی بگم والا پوووف خدا بدادمون برسه☹😩