2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عتیقه زیاد داشتم

نوبرش ماه پیش من با کلی خستگی و عصبانیت و ماسک 😷از اداره ای که کار داشتم زدم بیرون اولین ماشینی که توقف کرد سوار شدم دقت نکردم شخصیه آدرسو گفتم دم راه بعد مقدمه چینی گفت ازتون خوشم میاد شمارتو بده گفتم نه گفت شمارمو بگیر گفتم نه گفت آدرس بده قصدم ازدواجه گفتم عاقا من نامزد دارم

رسیدیم مقصد ترمز نکرد میگف کوچتون کدومه و چن دور الکی زد که اصرار کنه میگفت نامزدیتو بهم بزن با من ازدواج کن دید دیگه ترسیدم ترمز کرد و من یه چهارراه اونورتر از خونمون پیاده شدم 😐

منم ی خواستگار داشتم روم نمیشد ب کسی بگم 😂😂 از بس داغون بود 

سر دسته همه لاتای محله بود 😂😂😂 از آخرم جواب منفی ک شنید ( البته خونه راش ندادیما ) ی هفته بعدش فهمیدیم رفته زندان 😑😐😕خلاصه ی چله شکر ورداشته بودن کل فامیل 😅😅

ی دونه دیگم بود وقتی برای  خواستگاری اومده بودن دو تا مامان داشت هشت تا خواهر داشت شش تا داداش 😐 اول گفتیم با خاندانشون اومدن ولی وقتی معرفی کرد دیدیم همه خواهرا و برادراشن 😅😅😅سکته زدم 😂

ی دونه دیگم بود عاشق دل خسته از من کوچیکتر بود گیر عاشقی هم داده بود نگاش میکردم دلم میخواس لپشو بکشم 😂😂😂 از بس با نمک بود و کوشولو 

خلاصه ضایع تریناش اینا بود .

منتها خواستگار وکیل و دکترم داشتم ولی اخلاقاشونو دوس نداشتم و شغلاشونو 😃

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
تو رو خداااااا عجب بیشرفی بوده

اره رفت یکی دیگه رو گرفت بعد چندسال گند زن اول دراومد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
آفرین به بابات زنده باشه انشاءالله این خواستگارای این دوره زمونه باید اول کاری حالشونو گرفت 

سلامت باشین   دقیقا ...میگه میخوام عیارشونو بسنجم ببینم بخاطر پول و خونه جلو میان یا خودت

:) 💛
یکی دیگه اومد تو اتاقم که باهم حرف برنیم من تو ویترینم عروسک زیاد دارم.بادصدای بچگونه بهم گفت اسم عر ...

چقدر خواستگار داری من دیگه خیلی وقته کسیو راه نمیدم دیگه خورده تو ذوقم

تو خیلی باارزشی
واقعا فاز اون پسرایی که فکر میکنن میرن خواستگاری چه لطف بزرگی در حق دخترا میکنن رو نمیدونم 

خوشبختانه اونقدر دست بالا میگیرم که همه شون بعد کلی خواهش و تمنا اجازه دادیم بیان واسه اشنایی. هرچند همگی مزخرف بودن.... 

3 سال پیش یه خواستگار عتیقه داشتم تو جلسه خواستگاری قرار شد بریم تو اتاق حرف بزنیم. یه پسر لاغر و ق ...

دوست منم یه خواستگار سمج داغون داشت اخرش گفته بود من همجنس بازم تا دست از سرش برداشته بود گفته بود خانوادم نمیدونن اما من اینم!    

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

یه خاستگار داشتم تا من اومدم نشستم یهویی مامانش بلند گفت صلوات همه هم بلند صلوات فرستادن اینکه چطورتونستم خندمو نگه دارم هنوزم برام سواله 

مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند  گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر
معمولا جلسه اول تو خونه برگزاز نمیشه که بخواین گل و شیرینی ببرین.اکثرا اول بیرون همو میبینن و دعوت ب ...

😂ما چرا این از قانونا نداریم اول بابام باید طرف رو بپسنده😂😂😂😂😂😂بعدش اگه پسند کرد و از مرحله تحقیق و ....بابام با سربلندی بیرون اومد اونوقت شاید بابام بزاره بیاد خونمون😂بیرونم فکر نکنم بزاره برم باهاش

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟