2777
2789

یکی از همسایه هامون شاغل بود خوشگل بود فقط پدرنداشت ولی وضع مالیشون هم متوسط بود خاستگاراومدبراش دفترخونه داشت فکرکرده بود کیه خیلی هم زشت وآبله رو ،وقتی فهمید دختره پدر نداره گفته بود من یه دخترچشم آبی وموطلایی میخام !معرفشون گفته بود یکی آینه بده خودشو نکاه کنه !!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلهای بابام بود که تقریبا از خیلی ها خواستگاری کرده بود بعد من هم از دختر عموم خواستگاری ک ...

یه اقایی ۳تا پسر داشت و براشون همزمان از من و دوتا دختر عمم خواستگاری کرده بود و هی میگفت عروسیشونو تو یه شب میگیرم😂😂 عاشق فکر اقتصادیش شده بودم 😂😂

بعدم میگفت سه تا دختر و سه تا پسر همزمان یه جا جمع شن ببینن کی از کی خوشش میاد 😐😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
از شیرین کاری های مامانمم براتون بگم؟؟🤣 اوایلش سنم کم بود با خواسنگار میرفتم بیرون و مادر منم همیش ...

یاد خودم انداختی. منم مامانم بهم وابستس. با خواستگارم رفتم بیرون بهم زنگ نزد اما دنبالم اومد سرقرار بعدم که دیر کردم اومدم همش پرسید کجا برده بودت و اینا.الانم ازدواج کردم ندونه کجام تند زنگ میزنه بهم یا به همسرم زنگ میزنه

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
اخی منم 33 هستم ومجردم نمیدونم چرا باااینکه بخدا خوشگلم 😞اخلاقمم مهربونه .شانس ماس .خداروشکرخوشبخت ...

عزیزم تا کیس خوب پیدا نکردی اصلا تن به ازدواج نده و مطمئن باش اگه تو چهل پنجا سالگی با شخص مناسب ازدواج کردی خیلی خیلی بهتر از اینه که الان فقط به خاطر ترس از بالا رفتن سنت بخوای ازدواج کنی.تنها موندن بهتر از بودن کنار بعضیاست.

فرزندخوانده یعنی به جای شکم در قلب مادرت رشد کنی
یه بار داداش یکی از همکارام اومده بود خواستگاری و من از اول میدونستم قراره جوابم منفی باشه چون خیلی ...

😑ی سوال ببخشید در این مورد مثلا طرف چی بگه اخه میدونم عنوان کردنش خیلی خیلی زشته منظور طرف چیه اخه مثلا گرم مزاجی یا سرد؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه خاستگار داشتم معلم بود خاهرش اوند خاستکاری گف داداشم قدش۱۸۰ هس خیلی خوش تیپه .. منم قیافه و تیپ برام خیلی مهم بود یه قرار گذاشتم بابام ببینتش اگ پسندش بود بیان خونه .. بابام اومد گف اره قدش ۱۸۰ بود ولی انقدر زشت و بد قیافه بود ...پسره زنگ‌زد به بابام ک کی بیایم گف دخترم قصد ازدواج نداره ..پسره الندنگ گف مشکلی نداره و قطع کرد 

من یه خواستگار داشتم هر روز با یه شماره و با صدای های مختلف زنگ میزد مثلا امتحانم میکرد😑😑

😄😄😄😄😄بعد چی شد

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

مشاور کنکورم .خاک تو سرش خیر سرش دکترای روانشناسی داشت بعد من گفتم نه قرص خورد افتاد بیمارستان ...واسه اینکه خودشو به رخ بکشه موجودی حساب میفرستاد برام .یا میدونست من علاقه زیادی به رفتن از ایران و سفر های خارج کشور دارم .دیقه ای ی بار میرفت ای کشورا عکس میزاشت... نمیدونم پیش خودش فکر کرده بود ...قصیه برای سه چهار سال پیشه ولی هنوز منتظره    بیوم ی مدت عاشقانه بود اومد میگفت واسه کی گذاشتی :////میگفت به من خیانت نکن من عاشقتم .....امیدوارم دیگه سروکلش پیدانشه

:) 💛
یه دوستی داشتم عاشق پسرای فشن و مو سیخ سیخی بود ولی خونواده اش مذهیی بود باباش از سرکارش یه خاس ...

😑😂😑😑😂😂😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

3 سال پیش یه خواستگار عتیقه داشتم تو جلسه خواستگاری قرار شد بریم تو اتاق حرف بزنیم.

یه پسر لاغر و قد بلند و سبزه که جلوی موهاش ریخته بود و پیرهنشو روی شلوار انداخته بود تا دیلاق تر هم به نظر برسه! گچ کار بود. سیگار هم میکشید!

اومد تو اتاق نشست وربه روم اون طرف میز. منم خجالت میکشیدم حرف بزنم. میخواستم خودش بحثو شروع کنه. 3 دقیقه هیچ حرفی بین ما رد و بدل نشد. هر آن امکان میدادم بزنم زیر خنده!! :)) هی به خودم میگفتم لعنتی این کیه اوردی رو به روت نشوندی!؟ خخخ

خلاصه حرفاشو شروع کرد. حرف زد و زد و زد منم فقط گوش میدادم و سرمو تکون میدادم بعد یه جاییش گفت مزاج شما چیه؟ من یهو دیدم داره پررو میشه! خودمو جمع و جور کردم و یه کم اخم کردم گفتم به حرفاتون گوش میکنم. بفرمایین.

گفت من طبعم گرمه و خیلی ازتون رابطه میخوام. میتونید تحمل کنید؟ منو بگی! وای خدا سرخ شده بودم! اب دهنمو به زور قورت دادم سرمم پایین بود داشتم با ناخنام ور میرفتم. اخه چی جوابشو باید میدادم؟ تا حالا تو این موقعیت نبودم که.

با جدیت و بدون حتی ذره ای لبخند بهش گفتم من یه دختر معمولی هستم! البته نبودما اما ازش خوشم نمی اومد گفتم بذار بگم دکش کنم بره.

فک کنم اینو که بهش گفتم خودش فهمید جریان چیه.

خلاصه رفت. اخه سنم که بالاست دیگه نمیتونم به بابا و مامانم بگم نگید خواستگار بیاد. میگم خب بگو بیان بعد یه جوری دکش میکنم بره.

تاپیک‌ها و کامنت‌ها، طنز و تخیل است؛ جدی نگیرید!
من یه خواستگار داشتم دوتا مادر داشت یکی مادر خودش یکی هم زن دوم باباش خودشونم سر زده بدون اطلاع اومد ...

وای چقدر بیشعور بودن😂😂

واقعا مجبور بودن دروغ به این ضایعه بگن😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

فقط اون عتیقه هایی که میان خواستگاری معتقند دختر تمام جهیزیه رو بیاره مهریه هم ۱۴ تا مامانشونم دائم ...

من بابام میان خواستگاریم میگه ما به دخترمون جهریه نمیدیم . هیچیه هیچی    نصفشون بد میخوره تو پرشون ...عینن قیافه هاشون عوض میشع

:) 💛
یه خواستگار داشتم بعدا فهمیدیم زن داشته وبچه

تو رو خداااااا

عجب بیشرفی بوده

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری