2777
2789

من به تنهایی میتونم برات تاپیکتو بگردونم اسی😅😅عتیقه متیقه زیاد داشتم

یکی هم اومد خواستگاریم اوا خواهر بود رفتار زنانه.ابروها نخخخخ.دستبند انداخته.بعد صداشو نازک میکرد با عشوه حرف میزد وقتی گفتم نه.بهم گفت خوبه که فهمیدی فرهنگامون شبیه هم نیست😂

گل عمر من و شما..دو سه روزی میکنه بقا ...چرا میخوری غم چرا؟غمو رهااا کن😊
فقط اونایی که دست خالی میرن خواستگاری 😂😂اینا مرد زندگی آن قشنگ اقتصادی نه گلی نه شیرینی ضرر نمیکنن

وااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا فاز اون پسرایی که فکر میکنن میرن خواستگاری چه لطف بزرگی در حق دخترا میکنن رو نمیدونم 

کجای کاری 

پسر عمه من وقتی براش رفتن خواستگاری مهریه بالا گفته بودن خانواده عروس بعد شوهر عمم چند روز بعدش داشت برای ما تعریف میکرد میگفت ما داریم لطف میکنیم میریم برای پسرمون میگیرمشون...یا مهریه ۱۴ تا یا بمونن بترشن😐😐😐

منو میگی کارد میزدی خونم در نمیومد

حالا پسرشو باید ببینی😐

البته الان ازدواج کرده دو تا بچه هم داره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

وای خدایا 

یه بار با مامان رفتیم مسجد ، بعد یه خانومه بود میشناسیمش ، بعد برا پسر خواهرش دنبال دختر خوب بودن ، منو جلو مادر پسر خواستگاری کرد 😊😉 

بعد مامانم گفت نه ، دختر من هنوز سنش کمه🙂

خلاصه مادر پسر سرش مثل رادار می‌چرخوند با خواهرش دنبال دختررر خوب 😁

یعنی یه کارایی میکردن منو مامان غش کرده بودیم از خنده .. نگم براتون 😁😉

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

فقط اون خاستگاری که دو کیلو موز تو پلاستیک انداخته بود به دسته موتور اومده بود تنها خاستگاری 😂😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کجای کاری  پسر عمه من وقتی براش رفتن خواستگاری مهریه بالا گفته بودن خانواده عروس بعد شوهر عمم ...

اینا از اون ادمان که خودشونو میزنن به نفهمی هر چی ام بگی نمیفهمن

یه خواستگار داشتم پزشک بود ، خانواده بافرهنگ ، خوشگل و خوشتیپ و خلاصه نگم براتون ولی بیشعور بود

از خودم خواستگاری کرد قبول نکردم

بعد اومد گفت حالا که خودت قبول نمیکنی شماره خواهرتو بده😕

یکی هم اومد خواسنگاری گفت من دحتر محجبه میخوام.گفتم من محجبه نمیشم.گفت پس من پاشم برم؟گفتم بفرمایین.بعد بلند شد از سرجاش.دید محل ندادم گرفت دوباره نشست😅

سلام  من با اجازتون کامنتات رو خوندم  کلا به این نتیجه رسیدم نرم خواستگاری بهتره  ...

چرا؟هر کسی باید یکی شبیه خودش رو پیدا کنه.هموم قد که پسرا ممکنه جواب رد بشنون.دخترا هم ممکنه ازدواجشون جور نشه.پس باید ببینین قسمت چیه و کجاست