2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 79 پست
عزیزم منم همچین موردی داشتم تموم کردم چون کسی ک برات ارزش قاعل نمیشه با دوستاشه اون رابطه بدرد نمیخو ...

کاش بتونم تمام کنم آرزومه😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
باشه عزیزم ولی میدونی اینا تعییر نمیکنند هیچ بدترم میشن من ک دیگ افسرده شده بودم از دستش به خاطر همی ...

منم قشنگ دارم میمیرم 😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم چی ک براش تنگ میشه😭😭

توقعت از این رابطه چیه؟  دکور و موقت یا طولانی مدت و عمقی؟  اگه قراره ادامه داشته باشه درد یکدفعه تموم شدنش خیلی کمتر از درد مداوم بی اعتناییشه. بقول شهرزاد به پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه. گاهی آدم باید دو دو تا چهارتا کنه و دلشو بذاره کنار 

منم قشنگ دارم میمیرم 😭

بهش هشدار بده یا تو یا رفیق بازی  نمیشه ک اینطوری

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
خودش خبر نداره متاسفانه فقط در حد پیام هست☹

عاره اینم نمیفهمم مثلا دیدم میگن کراشم پیام داده ینی چی؟

چطوری وقتی دوس نیستین و رابطه ندارین پیام میدین ب هم؟ 

این جدیدن مد شده فک کنم

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
عاره اینم نمیفهمم مثلا دیدم میگن کراشم پیام داده ینی چی؟ چطوری وقتی دوس نیستین و رابطه ندارین پیام ...

شبکه های مجازی استوری  پست کامنت اینجور چیزا عزیزم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
توقعت از این رابطه چیه؟  دکور و موقت یا طولانی مدت و عمقی؟  اگه قراره ادامه داشته باشه درد ...

لنت ب دلم😭

شبکه های مجازی استوری  پست کامنت اینجور چیزا عزیزم

عاها همون دوست اجتماعی میشه

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
بهش هشدار بده یا تو یا رفیق بازی  نمیشه ک اینطوری

میگ چرت نگو ولم کن این حرفا

میگ چرت نگو ولم کن این حرفا

جوابشو نده فردا اصلا حتی اگر زنگ زد

جوابشو نده فردا اصلا حتی اگر زنگ زد

نمیزنه

نمیزنه

نمیزنه!!دختر این اصلا اهمیت به تو نمیده حتی صداتو بشنوه ببخشید رک میگم دلگرمی به چیه این ادمه!نه زنگی نه عشق نه حمایتی  یکی باید باشه حداقل هواتو بگیزه

نمیزنه!!دختر این اصلا اهمیت به تو نمیده حتی صداتو بشنوه ببخشید رک میگم دلگرمی به چیه این ادمه!نه زنگ ...

دیشب سین کردم جواب ندادم گفت ک چی جواب نمیدی منم بعد ی ساعت گفتم هیچ بعدش گفت برو با همون ک حرف می‌زدی گفتم باش بای گرفت منو شست انقد فحش داد تهشم من جواب ندادم اونم دیگ پیام نداد😔

دیشب سین کردم جواب ندادم گفت ک چی جواب نمیدی منم بعد ی ساعت گفتم هیچ بعدش گفت برو با همون ک حرف می‌ز ...

چه بی شعور   اگر خودتو دوست داری کات کن این ادم لیاقت نداره واقعا به چی دلت خوشه من سه سال بودم باهاش تهش جدا شدم ازش نمیدونی چقدر اسیب دیدم تو زودنر خلاص شو

تازه اینایی ک رفیق بازن اکثرا مواد میکشن سیگاری میشن به درد نمیخورن باور کن