2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 79 پست
اسی نکنه کراش من دوست پسر تو هست🤔🤣اونم همینطوره  ولی دوست نیستیم ها

شما از زندگی کراشتان خبر دارین؟ اونم از شما خبر داره؟

والا ب ما میگفتن کراش ینی عشق یه طرفه ک طرف خودش خبر نداره انگار الان برعکس شده

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
منم عشق سابقم رفیق باز بود سه سال الکی پاش وایسادم عوض نشد اخرش کات کردم این ادما باعث میشن حس پوچی ...

دیقا درست گفتی همینه چطور تونستی جدا شی😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیاقتت بیشتر از این حرفاست که بخوای انتظار بکشی و خواسته نشی💗

ولی خیلی دوسش دارم خیلی باش کوتاه اومدم چطور بزارم همه چی خراب شه😭😭

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
واسه کسی جون بده که واست تب کنه

هه تب😭

شما از زندگی کراشتان خبر دارین؟ اونم از شما خبر داره؟  والا ب ما میگفتن کراش ینی عشق یه طرفه ک ...

خودش خبر نداره متاسفانه فقط در حد پیام هست☹

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ولی خیلی دوسش دارم خیلی باش کوتاه اومدم چطور بزارم همه چی خراب شه😭😭

یک طرفه ش فقط زجره. وقتی بهش گفتی و بها نداده حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که سر سنگین بشی ببینی چقدر براش مهمه. 

دیقا درست گفتی همینه چطور تونستی جدا شی😭

به سختی تازه مشکلات دیگ هم داشت یادمه حتی یه روز قرارمون به خاطر دوستاش به هم زد خیلی اذیت میشدم احساس پوچی داشتم انگار بی ارزش باشم براش یکسره هم بیروم بوو باهاشون  این اواخر حتی جلوی دوستش منو ضابع کرد دیگ خیلی دلم شکست از چشمم افتاد بعدش هر چی اومد التماس قبولش نکردم ازش نفرت داشتم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
به سختی تازه مشکلات دیگ هم داشت یادمه حتی یه روز قرارمون به خاطر دوستاش به هم زد خیلی اذیت میشدم احس ...

ای کاش منم متنفر شم برام دعا کن 😭

هه تب😭

گریه نکن دختر خوب.. منم یکیو خیلی دوس دارم ولی اون نخواست باشه .منم ازش دور شدم دیگه .. اولش ناراحت بودم ولی الان دیگه نیستم .. سعی کن خودتو دوست داشته باشی .هرچقدر گریه کنی و بری سمتش اون ازت دور تر میشهه.. خودتو با چیزای که دوس داری سرگرم کن سعی کن گوشی رو بذاری کنار خودش که بلخره پیام میده توهم با تاخیر  جوابشو بده اگه هم پیام نداد فدای سرت.

خدایا شکرت♥️💍💎

یک طرفه ش فقط زجره. وقتی بهش گفتی و بها نداده حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که سر سنگین بشی ببینی چ ...

دلم چی ک براش تنگ میشه😭😭

گریه نکن دختر خوب.. منم یکیو خیلی دوس دارم ولی اون نخواست باشه .منم ازش دور شدم دیگه .. اولش ناراحت ...

نمیتونم بخدا همش تو فکرشم نمیتونم هیچ کاری کنم😭😭

ای کاش منم متنفر شم برام دعا کن 😭

باشه عزیزم ولی میدونی اینا تعییر نمیکنند هیچ بدترم میشن من ک دیگ افسرده شده بودم از دستش به خاطر همین تصمیم یکسره گرفتم امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد