2777
2789
عنوان

سود و وام سهام عدالت

405 بازدید | 15 پست

لطفا یه نفر ک میدونه بیاد قشنگ توضیح بده ک سود و وام سهام عدالت چجوری میدن ماهایی ک شماره شبا بانک کشاورزی رو تو سامانه سجام زدیم و روش غیرمستقیم انتخاب کردیم هم میتونم از بانک ملی یا تجارت کارت واریز سود بگیریم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سود می ریزن به همون شبا که سجام ثبت کردید

دیگه کارت نمیخواد.

وام هم گفتن به اندازه نصف ارزش سهام عدالت یه کارت اعتباری میدن که باهاش خرید بکنید و سودش ۱۸ درصد هست.

درصورتی که هرچقدر خرج کردید از کارت اعتباری بتونید تا آخر ماه تسویه کنید سودی تعلق نمی گیره

کاربر آقا 
سود می ریزن به همون شبا که سجام ثبت کردید دیگه کارت نمیخواد. وام هم گفتن به اندازه نصف ارزش سهام ع ...

ممنونم از راهنماییتون 

فقط این کارت اعتباری وام رو از کجا باید بگیریم؟ 

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
سود می ریزن به همون شبا که سجام ثبت کردید دیگه کارت نمیخواد. وام هم گفتن به اندازه نصف ارزش سهام ع ...

یعنی الان من بخام وام بگیرم هیچی از سهام عدالتم خرج نکنم قسط هاش از همون کم میشه یا باز باید قسط بدم

و اینکه منکه شماره شبا بانک کشاورزی دادم هم میتونم از بانک ملی یا تجارت وام بگیرم؟

یعنی الان من بخام وام بگیرم هیچی از سهام عدالتم خرج نکنم قسط هاش از همون کم میشه یا باز باید قسط بدم ...

بله از هر بانکی دلتون خواست می تونید درخواست کارت اعتباری کنید.

اقساط رو باید پرداخت کنید از سهام عدالت برنمی دارن سهام عدالت یه جور ضمانته براش آخر سر اگر پول رو ندی با سودش از سهامتون می فروشن پول خودشون رو برمی دارن ولی سودش خیلی زیاد میشه اینجوری بهتره اقساط رو بپردازید.

کاربر آقا 
بله از هر بانکی دلتون خواست می تونید درخواست کارت اعتباری کنید. اقساط رو باید پرداخت کنید از سهام ع ...

حالا اگه وام نگیرم از بانک ملی مثلا درخواست کارت اعتباری کنم همون سود رو بهم میدن دیگه درسته

کارت اعتباری داستانش اینجوریه که به شما یه کارت میدن هرچقدر که ازش خرج کنی فقط بدهکار میشی در غیر اینصورت دیگه نیاز نیست قسط بدی.

بیشتر برای وقتای ضروری خوبه مثلا قراره مهمون برات بیاد پولت نمی رسه تا سر برج هم فعلا مونده از کارت اعتباری خرج می کنی حقوق رو دادن دوباره میذاری سرجاش

کاربر آقا 
بله از هر بانکی دلتون خواست می تونید درخواست کارت اعتباری کنید. اقساط رو باید پرداخت کنید از سهام ع ...

من هم کارت از بانک تجارت دارم هم ملی چجوری باید بگم ک سودش رو تو یکی از اینا بریزن 

حالا اگه وام نگیرم از بانک ملی مثلا درخواست کارت اعتباری کنم همون سود رو بهم میدن دیگه درسته

سود سالیانه سهام عدالت تا وقتی سهام رو نفروختی برای همیشه هست و هر سال میاد به حساب

کاربر آقا 
من هم کارت از بانک تجارت دارم هم ملی چجوری باید بگم ک سودش رو تو یکی از اینا بریزن 

سود رو میریزن به اون شماره شبا که برای سجام ثبت کردی اگر بخوای تغیرش بدی باید بری سامانه سجام ویرایش اطلاعات بزنی

کاربر آقا