2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدااا🤣🤦🏻‍♀️ توو اون یکی تاپیک گفتم ادم از ی دیقه بعد خودش خبر نداره😂 عوضش معروف شد😂😎

این قسمت کلید اسرار،زندگی غیر قابل پیشبینی است😂😂😂

اره دیگه نامش در یاد ها میمونه🤣🤣

دیش دیری دیرین ماشالا💃
اوه😑😂

تپلم چطوری

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

این قسمت کلید اسرار،زندگی غیر قابل پیشبینی است😂😂😂 اره دیگه نامش در یاد ها میمونه🤣🤣

🤣🤣🤣وااای🤣🤣🤣

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
تو تاپیکه داره لایک میکنه:|

واس این لایک میکنه چون بیرون نرفته اگه بره بیرون دیگه نمیتونه بیاد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
نمیشناسمشون،خب ترکیده رفته دیگه،چرا تاپیک میزنید ودر موردش حرف میزنید،خیلیا درخاست میدن ،گزینه رد بر ...

یا ابلفض🤦🏻‍♀️مرسی ک گفتی می قفلم

من مسلمان دیدمُ کافر شدم...
توهم دخمل خوبی هسی😍👌

قربون شما خواهر 💛💛💚💋

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خب شاید یک کاری داره 

بله کارشون اینه که میان پیشنهاد دوستی میدن یا سوالات زشت میپرسن

اگه کار دیگه ای هست قبلش تو یه تاپیکی بگن درباره ی فلان موضوع کار داریم اونوقت اوکی مشکلی نیست اونم کاربری که سابقه داره و میشناسیمش 

البته کاربر سابقه دارم داشتیم که کار اخرش به ای دی اینستا گرفتن کشیده