2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدااا🤣🤦🏻‍♀️ توو اون یکی تاپیک گفتم ادم از ی دیقه بعد خودش خبر نداره😂 عوضش معروف شد😂😎

این قسمت کلید اسرار،زندگی غیر قابل پیشبینی است😂😂😂

اره دیگه نامش در یاد ها میمونه🤣🤣

دیش دیری دیرین ماشالا💃
این قسمت کلید اسرار،زندگی غیر قابل پیشبینی است😂😂😂 اره دیگه نامش در یاد ها میمونه🤣🤣

🤣🤣🤣وااای🤣🤣🤣

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

تو تاپیکه داره لایک میکنه:|

واس این لایک میکنه چون بیرون نرفته اگه بره بیرون دیگه نمیتونه بیاد

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
نمیشناسمشون،خب ترکیده رفته دیگه،چرا تاپیک میزنید ودر موردش حرف میزنید،خیلیا درخاست میدن ،گزینه رد بر ...

یا ابلفض🤦🏻‍♀️مرسی ک گفتی می قفلم

من مسلمان دیدمُ کافر شدم...
خب شاید یک کاری داره 

بله کارشون اینه که میان پیشنهاد دوستی میدن یا سوالات زشت میپرسن

اگه کار دیگه ای هست قبلش تو یه تاپیکی بگن درباره ی فلان موضوع کار داریم اونوقت اوکی مشکلی نیست اونم کاربری که سابقه داره و میشناسیمش 

البته کاربر سابقه دارم داشتیم که کار اخرش به ای دی اینستا گرفتن کشیده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز