سلام آیا کسی هست که از دوره های درمانی لوپوس خبر داشته باشه من مبتلا بهشم و برای دوره درمانیم به شدت استرس دارم و طبق گفته دکتر به کلیم آسیب رسونده و باید با شیمی درمانی خوب شه کسی تجربه یا اطلاعلتی داره ؟ممنون
اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا من یه مدت درد داشتم و تو ادرارم خون میدیدم با توجه به سابقه بیماریم ازمایش دادم گلبول سفید و کراتینینم خیلی بالا بود بعد دکترم گفت که لب مرزی اگه بیشتر بشه باید میوند بخوره
اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
دفع پروتئین داری؟ با دکترای دیگه مشورت کن. من فکر نمیکنم نیاز به شیمی درمانی باشه
اره دکترم شیمی درمانی نوشت ولی خواهرم ک پرستاره فته زوده و از طرفی به شدت میترسم می دونم چرا اینقدر زیاد شده هر روز تب دارم و بدن درد و دفع خون از خستگی نمی تونم پاشم داروهامم جوابم نمیده نمی ددنم چرا یهو اینجوری شدم
متفورمین (قندم بالا رفت )کورتون یه امپولیم هست هر ماه میزنم دقیق نمی دونم ولی خواهرم میگه ضد التهابه الانم یه داروی دیگه اضافه شده دقیق نمی دونم عکس اپلود بشه میقرستم
برای اینکه دکترم که نمی ددنم چرا اینقدر رو اعصابمه حسابی منو ترسومده میگه کلیت داره نابود میشه اینقدر کورتون خوردم باد کردم😢به من میگه زنده نمی مونی اکه ادامه میدا کنه بیشتر جنگ ردانی دارم