سلام آیا کسی هست که از دوره های درمانی لوپوس خبر داشته باشه من مبتلا بهشم و برای دوره درمانیم به شدت استرس دارم و طبق گفته دکتر به کلیم آسیب رسونده و باید با شیمی درمانی خوب شه کسی تجربه یا اطلاعلتی داره ؟ممنون
اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اینکه دکترم که نمی ددنم چرا اینقدر رو اعصابمه حسابی منو ترسومده میگه کلیت داره نابود میشه اینقد ...
يني چييي اصلا اخلاق پزشكي ندارن ايشون 😡😡اصلانم اينجوري نيس من مريض داشتم از دوران دانشجوییم تا الان که ازش خبر دارم حدودا هشت ساله خیییلیم خوب زندگی میکنه عمر دست خداس عزیزم🌹🌹🌹
میگن گیاهخواری راه درمانشه البته درمان قطعی که نداره ولی خب میگن التهاب و کمتر میکنه والا من که اینقدر کورتون مصرف کردم بادکنک شدم همه میگن چرا اینقد چاق شدی کلی من بیماریمو به کسی جز خواهرم نگفتم از ترس کرونا هم که بیرون نمیرم حسابی افسرده شدم نخصوصا با حرف این دکتره
اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...