2777
2789
عنوان

لوپوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 27 پست
ترس چرا عزیزم نترس یه روماتولوژیست خوب میشناسم که دکتر خودمه اگر بتونی ازش وقت بگیری خوبه

وای ممنون میشم دکترم خیلی بدهه ولی تو شهرمون همه ازش تعریف میکنن فقط پولکیه البته توهین نشه 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
لوپوس يه بيماري مزمن و طولانيه ولي مريض هم داشتيم كه با دارو تونسته زندگيشو خوب پيش ببره نگران نباش ...

ممنون از امیدواریتون 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکترت ناشیه شما فکر نکنم احتیاج به شیمی درمانی داشته باشی، حتما دکترت رو عوض کن من آزارام، ک ...

شما چه توع لوموسی دارین ؟ من نوع سیستمیکش😢ژنتیکی گرفتمم همشم تب دارم و خستگی بعضی روزاهم نمی تونم پاشم همه هم سرزنشم میکنن که چرا اینقدر دراز میکشی

عزیزم ایشون دکترمه https://nobat.ir/doctor/دکتر-سیده-طاهره-فائزی-تهران/dr-11108/

خیلی مممنونمم

برای اینکه دکترم که نمی ددنم چرا اینقدر رو اعصابمه حسابی منو ترسومده میگه کلیت داره نابود میشه اینقد ...

يني چييي اصلا اخلاق پزشكي ندارن ايشون 😡😡اصلانم اينجوري نيس من مريض داشتم از دوران دانشجوییم تا الان که ازش خبر دارم حدودا هشت ساله خیییلیم خوب زندگی میکنه عمر دست خداس عزیزم🌹🌹🌹

شما چه توع لوموسی دارین ؟ من نوع سیستمیکش😢ژنتیکی گرفتمم همشم تب دارم و خستگی بعضی روزاهم نمی تونم پ ...

عزیزم منم همینم

من بعد فوت مادرم حدود دو سال و نیم پیش فهمیدم منم سیستمیک هستم

تب میکردم اما بیشتر درد مفاصل و عضلانی دارم، یه‌کم هم کبدم آسیب دیده بود

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
يني چييي اصلا اخلاق پزشكي ندارن ايشون 😡😡اصلانم اينجوري نيس من مريض داشتم از دوران دانشجوییم تا الا ...

واقعاعمر دست خداست😢

عزیزم منم همینم من بعد فوت مادرم حدود دو سال و نیم پیش فهمیدم منم سیستمیک هستم تب میکردم اما بیشتر ...

الهیی میفهممت ایشالله که خوب میشیمم🙏

میگن گیاهخواری راه درمانشه البته درمان قطعی که نداره ولی خب میگن التهاب و کمتر میکنه والا من که اینقدر کورتون مصرف کردم بادکنک شدم همه میگن چرا اینقد چاق شدی کلی من بیماریمو به کسی جز خواهرم نگفتم از ترس کرونا هم که بیرون نمیرم حسابی افسرده شدم نخصوصا با حرف این دکتره 

حتما خوب میشیم این بیماری اصلا کشنده نیست عزیزم خودتو نگران نکن

من ادامه میدم ... 😧میجمگم😷موفق باشی عزیزم💪