2777
2789

سلام به خواهرهای عزیزم  ،من اولین جلسه لیزر رفتم بهم‌گفت ۳ هفته دیگه بیا  برای جلسه دوم اگر منظم بیایی تاثیرش عالیه حالا کسی تجربه داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من وقت گرفتم برم ولی گفت فاصله جلسات ۴۰ روزه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

[QUOTE=177397446]من واهی یه بار میگفت بیا[/QUOماهی یه بار

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
مبارکه عزیزم ببخشیدمیپرسم لیزردردهم داره، مراقبت خاصی هم داره بعدلیزر؟ 

من بیکینی و زیر بغل را پماد بیحسی زدم ولی برای پام هم که پماد نزده رودم درد بخصوصی نداشت گلم 

مبارکه عزیزم ببخشیدمیپرسم لیزردردهم داره، مراقبت خاصی هم داره بعدلیزر؟ 

انگار یه قاشق داغ میکنن یع لحظه میذارن روپوستت سریع برمیدارن البته بستگی به درجش داره منکه میرم میگم زیاد کنه درجه شو تاچندساعت بعدشم حموم میگن نری بهتره باتیغم دیگه باید شیو کنی توطول دوره لیزر

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤