2777
2789
عنوان

اسم دخترم

134 بازدید | 17 پست

میخوام اسم پناه رو انتخاب کنم برا دخترم معنیش میشه حافظ ،حامی، نگهبان، جایگاه امن ،پشتیبان مامن،انکه سبب آرامش و امنیت است .ریششم فارسیه .نظرتون راجب این اسم چیه 

خدایا ممنون بابت اینکه یه فندق کوچولو بهم دادی دخترم عاشقتم 

عالیه

یدونه برادرم ظهر تاسوعا آسمانی شد قربونش برم من موندم تک و تنها با پدرو مادرم که کمرشون شکست داداش عزیزم دو ماه بود دومادشده بودی برای عروسیت کلی برنامه داشتم دای دایی بچه هام کجایی پس ،چع بی خبر رفتی، خونه بدون تو جهنمه  ،برای شادی روح داداشم صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
از این کتاب که معانی اسم هست بگیر

داشتم ولی هیچی مثل این به دلم نشست چون تو زندگیم خیلی حامی نداشتم خواستم دخترم حامی و پشتیبانم باشه مثل اسمش 

[QUOTE=177395522]قشنگه دوسش دارممم😍👌 هرچند خودم فقط اسامی مذهبی رو برای دخترم دوس دارم😅[/QUOTE

یه جورایی  چون میگن خدایا پشتیبان و پناه من باش به خدا ربط داره دیگه 

هم اسمش قشنگه هم معنیش 

منم می خوام اسم دخترم رو بزارم دل ارا یعنی موجب آرامش و شادی دیگران، محبوب و معشوق اسم پسرم هم طاها هست

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....