2777
2789
عنوان

هم اتاقیام دست به یکی کردن

582 بازدید | 29 پست

عزیزان من مدتیه توی یه مرکز مطالعاتی دارم درس میخونم برای آزمون

از حق نگذریم خوبم درس میخونم

دو تا هم اتاقی دارم که حالا باهام لج افتادن

به چیزای ساده گیر می دن

چرا پاک کردی چرا تراش کردی چرا در رو باز و بسته کردی😐

امروز دیگه دوتایی صداشون رو بردن بالا باهام دعوا کردن

حدس می زنم از روی حسادته ولی نمی تونم ثابت کنم

خانما دلم رو آروم کنید

برام دعاهای خوب بکنید به خیر بگذره

چون من اصلا از نظر روحی کشش حاشیه ندارم

خیلی حالم گرفته است گفتم اینجا بگم 💔

اتاق ویژه بگیر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همین امشب گره از مشکلت باز میشه نادعلی رو ۷ باز بخون

حاجت گرفتی منم دعا کن شوهرم بیاد راه خیر زندگیم خوب بشه

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . .

شاید مشکل از شما باشه نگاه واقع بینانه بکن وگرنه چه دلیلی داره دونفر همزمان باهات لج کنن.

شاید از خستگی زیاد به دور و برت نمیرسی و تمرکز اونارو بهم ریختی.یبار خوب فکر کن ببین مشکل از کجاست، اگه از خودت بود رفتارت رو عوص کن اگه از اونا بود اتاقتو عوض کن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بالاخره نمی تونم بگم حق با کیه ولی شاید کارهای شما به نظرتون کم اهمیت ولی برای اونا معضل ه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.