2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیا تو کیک پختن ماهر هستن من‌هر چی میپزم وسطش خام میشه درصورتی ک‌قبلا خیلی خوب در میومد

ببین کیک رو بذار توی طبقه وسط

قبل از شروع پخت روی ۱۸۰درجه روشن کن

موقعی که کیک رو گذاشتی درجه رو یه کم، کم کن

ارتفاع ظرفت حداقل ۵سانتی متر باشه که کیکیت جای پف داشته باشه و وقتی خمیرش رو میریزی از نصف ظرفت رو بیشتر پر نکنه

یه ربع اول در فر رو باز نکن،از بعد از اون هر ۵ دقیقه خلال دندون وسطش فرو کن اگه نچسبید کامل پخته

حدود ۲۵ دقیقه ای میپزه


ببین کیک رو بذار توی طبقه وسط قبل از شروع پخت روی ۱۸۰درجه روشن کن موقعی که کیک رو گذاشتی درجه رو ی ...

قبلا همین‌کار رو میکردم ۱۸۰ درجه نیم ساعت میپخت 

ولی نمیدونم چرا الان همش وسطش خام‌میمونه

شما از کدوم برنامه استفاده میکنین

منظور المنت و دور فن ها هست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز