2777
2789
عنوان

عروسی

253 بازدید | 13 پست

دخترخالم براعروسیش امروززنگ زددعوت کرد

نمیدونم برم یان؟

اگه نرم ناراحت میشه چون مثل خواهریم وچون خواهرنداره خیلی ازکاراروبه من سپرده اگرم برم میترسم کرونابگیرم😓

امروز زنگ زد؟؟؟به نن یه ماه جلوتر خبر ندن نمیرم 

یک سال و نیمه خودمو تو خونه زندانی کردم اطرافیانم همشون عین خیالشون نیست حتی شوهرم  پس منم بیخیال میشم میرم 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
امروز زنگ زد؟؟؟به نن یه ماه جلوتر خبر ندن نمیرم  یک سال و نیمه خودمو تو خونه زندانی کردم اطراف ...

آره براسه شنبه اون هفته دعوت کرد

نمیدونم چیکارکنم

شوهرمم سرکاره نمیدونم بیادقبول میکنه بریم یان

وای من واقعاتوکروناهیج جانرفتم اگه قرارباشه بریم تویه هفته چجوری همه چیزاموبخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره براسه شنبه اون هفته دعوت کرد نمیدونم چیکارکنم شوهرمم سرکاره نمیدونم بیادقبول میکنه بریم یان و ...

منم نرقته بودم چندروز پیش بعد یه سال رفتم خیابون دیدم قیامته فقط منم خودمو خفه کردم دارم دق میکنم بقیه میگن نرفتیم هشتگ درخانه یمانیم میزنن بعد تو خیایون دیده میشن بنویس چیا میخوایی بخری از یازده صبح برو تا بعدازظهر که خلوته بعداز ظهر جای سوزن انداختن نیست  

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

برو مراقب باش

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

برو رعایت کن 

منم 20اسفند چهلم مادر شوهرمه میخایم برسم شمال 

خدلروشکر واسه سومش و دفنش رفتیم رعایت کردیم ماسک زده بودیم هیچی مونم نشد 

حالا واسه چهلمشم میریم با رعایت 

البه یه 50 نفری رو شام دادن

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
آره براسه شنبه اون هفته دعوت کرد نمیدونم چیکارکنم شوهرمم سرکاره نمیدونم بیادقبول میکنه بریم یان و ...

عروسی خیلی خطرناکه 

بحثِ جونتونه 

من خودمم دارم دق میکنم از این وضعیت ولی خب نمیشه هم ببخیال بود 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور
خیلی ریسک داره ممکنه به قیمت جون مهمان ها تموم بشه

دقیقا کاش عروسی نگیرن و دعوت نکنن تد این شرایط 

دو ساعت شادی ارزش نداره که بخاطرش خدای نکرده عزادار بشن 

این قرار داد ،تا ابد میان مابرقرار بادچشم‌های تو به جای دست‌های تومن به دست تو آب می‌دهم     تو به چشم من آبرو بده!     من به چشم‌های بی قرار توقول می‌دهم ریشه های ما به آبشاخه‌های ما به آفتاب می‌رسد   ما دوباره سبز می‌شویم      قیصر امین پور

عزيزم كروناي انگليسي اومده و مثل هلو آدم ميكشه 

اروپا هم محدوديت خارو شديد تر كرد 

موج چهارم بياد خداي نكرده نوروز ١٤٠٠ ميشه مرگبار ترين نوروز 

اين مدل جديد تا ٥ سال رو هم مبتلا ميكنه