2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام . منم هفته دیگ این آزمون رو دارم 

شما تا چه حدودی خوندین ؟ چن نفر رقیب دارین ؟ زبان انگلیسی و ادبیات و دینی هس منابع ازمونتون درسته ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سوالای استخدامی خوندی شما یا از کتاب ؟ من زیاد انگلیسی بلد نیستم شاید نزنم انگلیسی 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

سلام درسته منم هفته دیگه آزمون دارم فک کنم تو یه منطقه هستیم دوتامون درخواست دوستی میدم قبول کنید تا راحتتر با هم تبادل اطلاعات کنیم

من دینی و ادبیات و خوب کوندم فقط هم نمونه سوال خوندم ازین دوتا دو روزه دارم زبان انگلیسی میخونم هیچی نمیدونم ازش تا اینکه رفتم جزوه شو پیدا کردم حالا دارم جزوشو میخونم

من خودم یه نفرم رقیب ندارم 

ما چی؟

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!

خوش به حالت رقیب نداری دراومدی دیگ . تبریک میگم از الان بهتون 🤗

نمونه سوال خوندی منظور همین سوالای استخدامی که میفروشن تو گوگل یا چی ؟؟

من زیاد اشنا نیستم به سایت چجوری قبول کنم درخواست دوستی رو ؟

اونجوری میگن که بخونی . وقتی دیگه رقیب نداری و یک نفری پس شما درمیای دیگ . به جز شما کس دیگه ای نیس ک 

اونجوری میگن که بخونی . وقتی دیگه رقیب نداری و یک نفری پس شما درمیای دیگ . به جز شما کس دیگه ای نیس ...

خدا کنه همینجوری باشه که میگی😁😍

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟!