2777
2789
عنوان

خیلی تنهام بچه ها

280 بازدید | 29 پست

الان از خواب بیدار شدم دلم گرفته خیلی زیاد اصلا انگار این من نیستم بعد از شیر گرفتن بچم افسرده شدم شدیدا چیکار کنم حالم خوب بشه نه سرکار میتونم برم چون بچه دو سالمو جایی ندارم بذارم نه دوستی دارم چون همه دوستهام که محدود هم بودن سرگرم زندگی خودشون هستن 

این اواخر هم که همش حالم بد بود و اضطراب و افسردگی اذیتم می‌کرد با مامانم حرف میزدم که اونم یه روز صبح زنگ زدم با گریه گفتم حالم بده مامان مامانم هم انگار خسته شده بود از نق زدن من عصبانی شد گفت من چیکار کنم با داد و بیداد و من قطع کردم و پریشونی خودم اون لحظه یادم میاد خیلی ناراحت میشم و نمیخوام اصلا دیگه هیچیمو بهش بگم واقعا خب به کی بگم حالم بده 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

افسردگی گرفتی گلم سعی کن روند زندگیتو تغییر بدی

فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم مشاور تلفنی بهزیستی رایگانه با اونا تماس بگیر و حرف بزن 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه توی ی برهه از زندگی آدم افسرده بشه حتما نباید مشکل خاصی باشه ی وقتایی پیش میاد و برای هر کسی ممکنه پیش بیاد با ی روانپزشک با تجریه صحبت کن با فلوکستین و ...درمان میشی. برای هر کسی ممکنه پیش بیاد  من خودم چند سال طول درمان داشتم‌ به خاطر افسردگی که داشتم. دارومم فلوکستین ۱۰ و پراپرانول بود اینقدر راحت. 

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....
افسردگی گرفتی گلم سعی کن روند زندگیتو تغییر بدی فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی

میدونم ولی دور از خانواده چه کنم آخه تنها با یه بچه کوچیک که نیاز به توجه من داره کامل و تو این شرایط کرونا

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقدیم به شما دوست عزیز. با خدا حرف بزن. دکترم برو. اما دکتر باتجربه.

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....
طبیعیه توی ی برهه از زندگی آدم افسرده بشه حتما نباید مشکل خاصی باشه ی وقتایی پیش میاد و برای هر کسی ...

ممنونم عزیزم حتما صحبت میکنم 

طبیعیه توی ی برهه از زندگی آدم افسرده بشه حتما نباید مشکل خاصی باشه ی وقتایی پیش میاد و برای هر کسی ...

منهم دوره افسردگی گذروندم خیلی وحشتناکه تازه که خوب مبیشی میفهمی با زندگیت داشتی چیکار میکردی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
منهم دوره افسردگی گذروندم خیلی وحشتناکه تازه که خوب مبیشی میفهمی با زندگیت داشتی چیکار میکردی

شما چه جوری خوب شدین؟ 

میدونم ولی دور از خانواده چه کنم آخه تنها با یه بچه کوچیک که نیاز به توجه من داره کامل و تو این شرای ...

با بچت بچگی کن

از زندگیت لذت ببر

آهنگ گوش کن و برقص

چاره ای نیست عزیزم حال هممون اینروزا خرابه اماباید مقابله کنیم تا بگذره نه اینکه از پا دربیاییم

موفق باشی نازنینم💛

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چقدر گفتنش آسونه😔

عمل کردنش آسونتره بخاطر بچت مامان شادی باش🌸

با بچت بچگی کن از زندگیت لذت ببر آهنگ گوش کن و برقص چاره ای نیست عزیزم حال هممون اینروزا خرابه ام ...

ازت تشکر میکنم عزیزم تلاش می کنم

ازت تشکر میکنم عزیزم تلاش می کنم

امیدوارم موفق شی❤