2777
2789
عنوان

خیلی تنهام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
میدونم ولی دور از خانواده چه کنم آخه تنها با یه بچه کوچیک که نیاز به توجه من داره کامل و تو این شرای ...

ببین من ی خواهر دارم‌ سه تا پسر ۷ ساله ، سه ساله و ۸ ماهه داره. ی وقتایی از بی خوابی گریه می کنه کار شوهرشم ی جوریه اکثر وقتا سر کاره. مادرم نداریم به جز مادر و خواهرم بقیه به درد نمی خورن که حالا میگید از خانواده دورم. ی وقتایی بچتو بذار تو کالسکه یا بغل کن برو فضای آزاد. یا موسیقی بذار روزی بیست دقیقه برقص. برای خونت چند تا گلدون کوچیک نقلی بخر. حتما و حتما دکترم برو. ی وقتایی بچتو بده دست پدرش یکی دوساعت برو بیرون تنهایی. ببین من بچه داداشم تب داره دندونش داره درمیاد زن داداشم دیروز میگه من حالم بده از بی خوابی. مادرشم مریضا بنده خدا. از دیشب ساعت ۱۰ اومدم پیشش رفته خوابیده منم مرتب دارم قطره هاشو میدم. ۸ ماهشه. الان بچه شما بزرگتره و خیلی راحت تری. من شمارو خیلی می فهمم. باور کن ی فلوکستین ساده حالتو اوکی می کنه. فکر کنید فقط شما اینجوری هستی برای هر کسی ممکنه پیش بیاد که این حالتو داشته باشه. نیازم نیست داد بزنی به همه یفهمونی قرص می خوری. من بعد از فوت پدر و مادرم توی ی برهه افسردگی گرفتم اونم با دوتا قرص سالم و بدون عوارض حالم الحمدلله بهتر و عالی شد. کاملا طبیعیه. البته بستگی به نظر دکترتون داره و توصیه می کنم حتما و حتما و حتما به روانپزشک باتجربه مراجعه کنید 

باور مکن که عاشق صادق خطا کند....
شما چه جوری خوب شدین؟ 

اول رفتم‌پیش یک مشاور که حالم خیلی بدتر شد بعد یه دکتر خوب پیدا کردم که با چندتا توصیه خیلی خوب کرد و روند درنانم خیلی سریع و خوب پیش رفت ورزش خیلی تاثیر داره دقیقا اندازه دارو

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من ی خواهر دارم‌ سه تا پسر ۷ ساله ، سه ساله و ۸ ماهه داره. ی وقتایی از بی خوابی گریه می کنه کار ...

خدا بیامرزه پدر و مادرتون رو عزیزم، میدونم منطقی که فکر میکنم میبینم طبیعتا باید الان شاد باشم پس چرا نیستم دقیقا دو هفته بعد از شیر گرفتن پسرم حالم داغون شد با مشاوره تلفنی حرف زدم گفت هورمون هات بهم ریخته خودت باید بخوای تا خوب بشی شما چقدر خواهر شوهر خوبی هستید خوش به حال همسر برادرتون من تمام شب بیداری ها تنها بودم و قدرت تحملم از نظر جسمی بالاس ولی روحی گیر کردم سخته انگار ته چاهم امروز زنگ میزنم مشاوره خیلی ممنون امیدوارم هر روزبهتر و عالی تر از روز قبل باشین

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

ی دفترچه رنگی بخر  من خودم صورتی دارم با ی جعبه خودکار رنگی‌. من صورتی دارم سبز،  نارنجی، قرمز، بنفش، آبی، مشکی و .... هر از گاهی توش بنویس خوشی هاتو. شکر گذار داشته هات باش. ببین پسر دوست من ده سالشه سارکوم داره نوعی سرطان ی خانواده روانی شدن. دکترا جواب کردن. خارج از ایرانم طول درمان گرفتن. این می تونست برای بچه شما هم پیش بیاد. دور از جون. بشین اینا رو بنویس. نقاط مثبتتو بنویس حتما آدم مسیولیت پذیری هستی که به فکر زندگیتی و راهنمایی خواستی و این عالیه. توی هر محله ای مسجد هست با خانمای مسجدی دوست بشو. توی هر محله ای پارک هست. 🌹🌹🌹🌹🌹 

خدا بیامرزه پدر و مادرتون رو عزیزم، میدونم منطقی که فکر میکنم میبینم طبیعتا باید الان شاد باشم پس چر ...

ممنون. کاملا طبیعیه که یکم بهم ریخته باشید دست تنها شب بیداری بچه بزرگ کردن سخته. حتی اکه همسرتونم کمک  کنه باز گیر می کنه ادم. من مجردم اما واقعا درک می کنم شمارو. همین که توجه کردید به اینکه شاد نیستید الان این یعنی شما سالمید یعنی شما قدرت تعقل دارید یعنی شما خیلی مادر خوبی هستید یعنی شما متوجه شدید که یکم بهم ریخته اید و این عالیه عالی و نیاز به کمک  کسی ندارید خودتون می تونید به خودتون کمک کنید و این خیلی خوبه. با ی دکتر با تجربه. من بهتون قول میدم.

ی دفترچه رنگی بخر  من خودم صورتی دارم با ی جعبه خودکار رنگی‌. من صورتی دارم سبز،  نارنجی، ...

دفترچه هم میرم امروز می‌خرم هر چیزی بهترم کنه انجامش میدم میدونم بله باید خداروشکر کنمو می کنم ولی گاهی منطقی نمیشه فکر کرد خدا شفا بده اون بچه رو 

ممنون. کاملا طبیعیه که یکم بهم ریخته باشید دست تنها شب بیداری بچه بزرگ کردن سخته. حتی اکه همسرتونم ک ...

از پشت گوشی برای منی که تنهام چقدر انرژی فرستادی یک دنیا ممنونم امروز حتما پیگیر مشاور میشم 

دفترچه هم میرم امروز می‌خرم هر چیزی بهترم کنه انجامش میدم میدونم بله باید خداروشکر کنمو می کنم ولی گ ...

من کاملا شمارو می فهمم کاملا. و چون می فهمم میگم با ی روانپزشک خوب حالتون عالی میشه و به این حرفاتون خندتون می گیره بعدا.

هر از گاهی بچتون لخت کنید بغل کنید یعنی بذارید روی شکمتون روی بازوهاتون. بوش کنید نگاش کنید فکر کنید ی موجود زنده کوچولو میوه دل شماست از وجود شماست. به بهتر شدن حالتون کمک می کنه. وقتی خوابه شما هم بخوابید برای کارای خونه و تمیزکاری زیاد وقت نذارید. 

هر از گاهی بچتون لخت کنید بغل کنید یعنی بذارید روی شکمتون روی بازوهاتون. بوش کنید نگاش کنید فکر کنید ...

خودشم عاشق لخت شدنه حتما استقبال میکنه😄

خودشم عاشق لخت شدنه حتما استقبال میکنه😄

این استیکر خنده شما خیلی معنی داره یعنی شما ی کوچولو بهم‌ریختید. عزیرم براتون آرزوی ارامش و حال بهترو دارم

این استیکر خنده شما خیلی معنی داره یعنی شما ی کوچولو بهم‌ریختید. عزیرم براتون آرزوی ارامش و حال بهتر ...

ممنون عزیزم همچنین