دلم گرفته وقت ازدواجمه اما یاد عشق قبلم افتادم چق بدم از دنیا میاد اخه چرا دنیا بی انصافه متنفرم از همه چی چرا بعضیا خوش شانسن و با عشق ازدواج میکنن به کجای دنیا ب میخورد منم به عشقم میرسیدم
خب اون بیچاره چه گناهی کرده ... بعدش اون آدم میشه یکی مثل من که دیگه اعتمادش رو نسبت به جنس مخالف از دست میده . لطفا لطفا تا طرف فراموش نکردی وارد زندگی یکی دیگه نشو
دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر نکن من یه چیزی میدونم که میگم عجله نکن به خودت زمان بده الان فرصت داری خودتو نجات بدی موقعی ازدواج کن که روح روانت در آرامش باشه و با خوشی تصمیم بگیری ... بعد پشیمون میشی .
من خودمو کوچیک نکردم و پا پیش نذاشتم چون میدونستم دلش جاهای دیگست و گفتم بدرک درسته جلو چشممه ولی من دیگه به از بیرون لبخند زدن و از تو له شدن عادت دارم
دقیقا تمام این روز ها رو گذروندم حتی خبر ازدواج دروغی اش هم دوست نامردش واسم آورد من که امیدی نداشتم فقط به خودم زمان دادم که حال روحیم اوکی بشه یکهو از ناکجا برگشت اونم به عنوان خاستگار.. یه روزایی منم همش چک میکرم تا اخر شمارشو پاک کردم واتس آپم رو هم پاک کردم ! انشاالله واست دعا میکنم که واسه تو هم پیش بیاد
استارتر نمی خوام نصیحتت کنم سرگذشت خودم رو برات می گم. مثل خودت بعد یک رابطه 5 ساله و همه جور جنگ و دعوا برای رسیدن بهش ، بعد کلی دعا و نیایش ، از خود گذشتگی و ... از هم جدا شدیم و چون سنم دیگه زیاد بود ازدواج کردم سریع. به گفته تو بی عشق. الان دلم برای خودم می سوزه که چقدر الکی آون آدم رو دوست داشتم ارزشش رو نداشته. همسرم شاید بگم هزار برابر ازاون بهتره. خاطرات بدی که جدایی از آون برام ساخته شده هیچ وقت یادم نمیره ولی همش می گم خدا ارزش منو بیشتر از حتی خودم می دونست. دل بده به زندگیت. فقط همین.