2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر نمی خوام نصیحتت کنم سرگذشت خودم رو برات می گم. مثل خودت بعد یک رابطه 5 ساله و همه جور جنگ و ...

آره منم خوشحالم که اونا منو نخواستن چون کم کم فهمیدم این به ظاهر فرشته ها چه آدم های پستی میتونن باشن و اون شاهزاده ای که تو ذهن من بودن نیستن و از اینکه خودمو آلوده نکردم خوشحالم الانم که فکر میکنم جدا از بحث مالی من از اونا خیلی بهتر بودم و هستم و فقط افسار دلم داشت از دستم میرفت که خدا نذاشت بیشتر فرو برم هرچند باهاش قهر کردم ولی الان ازش ممنونم بخاطر این کمکش

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
اون ادم بعد ازدواجت هیچ وقت نیومد سراغت؟

ازدواج نکرده. منتظر یه ندا هست. ولی بهم گفت زندگی کن ولی من همیشه منتظرم. ولی اگر روزی دستم از همه جای دنیا کوتاه بشه هم اون آدم رو انتخاب نخواد کرد دیگه. خیلی بهش فرصت دادم. نخواست نتونست یا هر چی . دنیا رو به یک تار مو دخترم نمی دم به محبت بین دخترم و همسرم نمی دم. به دلبستگی شوهرم به زندگی مون نمی دم. 

فکر نکن عشق و علاقه ما سطحی بود و من راحت کنار آمدم.  نه. جون دادم جون. فقط بهت بگم آون آدم مشکل بچه دار شدن داشت و خانواده من رضایت نمی دادن و من هر کاری که بگی کردم و نشد. تا خودش کوتاه آومد ولم کرد. 5 سال دعا قنوت م بود که خدایآ آونو تغییر نمی دی منو شایسته آون کن. 5 سال از خدا خواستم منم مثل آون بشم تا کسی مخالفت نکنه. 😓😓 الان بچه دوم می خوام نمی شه مشکل دارم هیچ کاری نمی شه کرد. هر روز از درون خورد میشم می گم خودت خواستی خودت . یادت هست. تاوان عشق الکی م رو باید دخترم و همسرم بده. کسایی که جز خوبی به حقم نکردن. 

اره بعضی مواقع بعدا با خودت میگی اینا چی بودن وخدا وشکر رفتن

خدا گفته صلاحمونو میخواد گفته. و چه بسا شما چیزی رو دوست بدارید و به ضررتون باشه و خدا آگاه تر است.چند جا بهم ثابت شده که براورده نشدن خواسته هام به نفعم بوده و وقتی به زور بهم داده عین چی پشیمون شدم شاید همین چشم داشتن برادرم به من چشم منو به دنیای نر ها باز کرد و باعث بشه من بخاطر احتیاط هام از خطرهای بزرگ تری در آیندم در امان باشم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

من اینق درد و ناراحتی کشبدم چق مسخره شدم که منو کسی نمیخواد من شوهر نمیکنم  زن داییم گفته بود اگر این شوهر کرد توصورتم تف بندازید  میدونم نامزدمم مسخره میکنن فردا ولی واقعا پسز خوبیه   اون منو با همینی که هستم خواست ولی کسی که علشقس بودم بهم خندید و رفت