2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 53 پست
نه

خب اون بیچاره چه گناهی کرده ... بعدش اون آدم میشه یکی مثل من که دیگه اعتمادش رو نسبت به جنس مخالف از دست میده ‌ . لطفا لطفا تا طرف فراموش نکردی وارد زندگی یکی دیگه نشو

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم 

خوشبختیتون پایدار .واس منم دعا کن بهش برسم‌.از بس چکش میکردم ت واتس اصن پاک کردم‌واتسمو 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
دلت خوشه ها خونمون جهنمه فقط میخوام فرار کنم

دختر نکن من یه چیزی میدونم که میگم عجله نکن به خودت زمان بده الان فرصت داری خودتو نجات بدی موقعی ازدواج کن که روح روانت در آرامش باشه و با خوشی تصمیم بگیری ... بعد پشیمون میشی .

من عاشق هرکی شدم محل سگمم نداد وپسم زد

من خودمو کوچیک نکردم و پا پیش نذاشتم چون میدونستم دلش جاهای دیگست و گفتم بدرک درسته جلو چشممه ولی من دیگه به از بیرون لبخند زدن و از تو  له شدن عادت دارم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
ایشالا بهش برسی

مرسی گلم ولی شمام عجولانه تصمیم ب ازدواج‌نگیر.ولی اگ واقعا نامزدت ادم خوبیه و ادم حسابیه 

ازدواج کن اگ ب قبلی امیدی نداری دیگ 

فراموشش‌کن 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
دختر نکن من یه چیزی میدونم که میگم عجله نکن به خودت زمان بده الان فرصت داری خودتو نجات بدی موقعی ازد ...

نمیزارن اونقدر خانوادم ازیتم کردن که مریضی اعصاب گرفتم  فرصت چیه میگن گمشو شوهرکن بعد شهر ما دختر بالای۲۱ سالو نمیخوان

خوشبختیتون پایدار .واس منم دعا کن بهش برسم‌.از بس چکش میکردم ت واتس اصن پاک کردم‌واتسمو 

دقیقا تمام این روز ها رو گذروندم حتی خبر ازدواج دروغی اش هم دوست نامردش واسم آورد من که امیدی نداشتم فقط به خودم زمان دادم که حال روحیم اوکی بشه یکهو از ناکجا برگشت اونم به عنوان خاستگار.. یه روزایی منم همش چک میکرم تا اخر شمارشو پاک کردم واتس آپم رو هم پاک کردم !  انشاالله واست دعا میکنم که واسه تو هم پیش بیاد   

استارتر نمی خوام نصیحتت کنم سرگذشت خودم رو برات می گم. مثل خودت بعد یک رابطه 5 ساله و همه جور جنگ و دعوا برای رسیدن بهش ، بعد کلی دعا و نیایش ، از خود گذشتگی و ... از هم جدا شدیم و چون سنم دیگه زیاد بود ازدواج کردم سریع.  به گفته تو بی عشق. الان دلم برای خودم می سوزه که چقدر الکی آون آدم رو دوست داشتم ارزشش رو نداشته.  همسرم شاید بگم هزار برابر ازاون بهتره. خاطرات بدی که جدایی از آون برام ساخته شده هیچ وقت یادم نمیره ولی همش می گم خدا ارزش منو بیشتر از حتی خودم می دونست. دل بده به زندگیت. فقط همین. 

دقیقا تمام این روز ها رو گذروندم حتی خبر ازدواج دروغی اش هم دوست نامردش واسم آورد من که امیدی نداشتم ...

ان شالله 

مرسی گلم