2777
2789
عنوان

مامانا کمک

116 بازدید | 14 پست

پسرم ۱۹ماهشه پریشب خورد زمین از اون به بعد یکم میلنگه الان موقع دویدن خوبه ولی وقتی اروم بره بعضی وقتا میلنگه 

شوهرم میگه ادا درمیاره اگه چیزیش بود موقع دویدن هم باید میلنگید

نظر شما چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلی نوشتی مامانا بیان. اخه این سایت کم‌مامان داره.‌مامانا وقت ندارن ک بیان واسه همین کسی نمیاد. 

منم نمیدونم. هنوز بچه ندارم. ولی من جات بودم دکتر میبردم. عکس و... میگرفت و خیالم ک راحت میشد

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اگه وقتی راه میره درد نداره و در حدی که جیغ بزنه خوب در نرفته یه نشکسته حالا شاید یه کم کوبیده شده باشه مچ پاش 

یه پماد لافارر هست برای رفع کبودی و کشیدگی و کوبیدگی و این چیزاست از دارو خونه بخر قیمتش هم ۴۷ یا ۴۸ تومنه روزی سه بار پاش رو باهاش ماساژ بده 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

اخه هرچی پاشو تکون میدم میخنده اصلا درد نداره 

خوب پس دیده تو نگرانی میخواد جلب توجه کنه حالا بازم اون پماد رو بگیر تو خونه داشته باش بچه است هر روز میبینی یه جای بدنش کبوده

بزنی سرعت رفع کبودی رو بالا میبره 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست