2777
2789
عنوان

شوهرم

187 بازدید | 19 پست

میگه وسط سینم درد میگه من حس میکنم سر معدشه اما نگران شدم .

ریه کجا میشه ؟ من سابقه درد معده دارمو میگم سر معدشه . 

تبو بدن دردو علائم نداره اما این درده منو ترسونده ... دو سه ماه پیش هم مادرشوهرم در اثر کرونا فوت شد واسه همین خیلی میترسم 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یه دمنوش نعنا و شوید با نبات براش دم کن بخوره اگه خوب شد که از معدش بوده... 

یکم آویشن شیرازی با نمک دریا... نسبت ۱ ب ۳ یعنی ۱ قاشق چ خ اگه نمک میریزی ۳ برابر آویشن بریز...

برا کرونا هم دارو امام کاظم بگیرین بخورین.. ان شاءالله که چیز خاصی نیست.

احساس فشار می‌کنه رو سینش؟

فشار نه گفت انگار چیزی سر دلمه تیر میکشه 

من چون معده عصبی دارم این تیر کشیدن سر دل رو همیشه دارم اما خب همسرم سابقه نداشته واسه همین نگرانشم

یه دمنوش نعنا و شوید با نبات براش دم کن بخوره اگه خوب شد که از معدش بوده...  یکم آویشن شیرازی ...

قربونت عزیزممم ممنونممم ... والا دارو امام کاظم رو دو شبه بهش دادم تا سه شب باس بخوره . اونا هم که گفتی ان شاالله درست میکنم 

البته امروز گفت بهتر شده و درد نداشته اما خب نگرانم

قلبش نیس خدایی نکرده؟

نمیدونم بخدا بهش هم گفتم بریم دکتر قلب ... انقدرم مطب ها شلوغه و پر از کرونایی وحشت هم دارم

فشار نه گفت انگار چیزی سر دلمه تیر میکشه  من چون معده عصبی دارم این تیر کشیدن سر دل رو همیشه د ...

بازو چپش یا شونه چپش درد نگرفته ؟

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
نمیدونم بخدا بهش هم گفتم بریم دکتر قلب ... انقدرم مطب ها شلوغه و پر از کرونایی وحشت هم دارم

بنظرم قلب رو پیگیر بشین عزیزم ان شاءالله ک ن از قلب باشه ن ریه ولی ریه دردی احساس نمیشه بیشتر دچار نفس تنگی میشی

قربونت عزیزممم ممنونممم ... والا دارو امام کاظم رو دو شبه بهش دادم تا سه شب باس بخوره . اونا هم که گ ...

خواهش میکنم...

فقط میدونین که داروی امام کاظم زیاد خوردنش هم خطرناکه... اگه مریض نیستین ۱۰ روز یک بار... اگه مریض شدین ۳ روز پشت سر هم.

بازو چپش یا شونه چپش درد نگرفته ؟

نگفت چیزی .. فردا ازش میپرسم بازو چپش واسه قلبه اره ؟

بنظرم قلب رو پیگیر بشین عزیزم ان شاءالله ک ن از قلب باشه ن ریه ولی ریه دردی احساس نمیشه بیشتر دچار ن ...

توکل به خدا ان شاالله براش نوبت قلب میگیرم میبرمش 

اها شکر خدا علائمی نداره اصلا اما الهی که چیز مهمی نباشه 

خدا همه مریضا رو شفا بده

خواهش میکنم... فقط میدونین که داروی امام کاظم زیاد خوردنش هم خطرناکه... اگه مریض نیستین ۱۰ روز یک ب ...

چون الان احساس میکنم مریضه گفتم سه شب بدمش دیگه ندم ... چه ضرری داره گلم ؟