هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 عنوان شوهرم 187 بازدید | 19 پست میگه وسط سینم درد میگه من حس میکنم سر معدشه اما نگران شدم .ریه کجا میشه ؟ من سابقه درد معده دارمو میگم سر معدشه . تبو بدن دردو علائم نداره اما این درده منو ترسونده ... دو سه ماه پیش هم مادرشوهرم در اثر کرونا فوت شد واسه همین خیلی میترسم شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 1399/11/28 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parsa5525 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1283 احساس فشار میکنه رو سینش؟ تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. سعدی
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 درد داره یا سوزش؟معمولا سوزش واسه معده ست ن درد میگه تیر میکشه شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
aroosenaz عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 787 یه دمنوش نعنا و شوید با نبات براش دم کن بخوره اگه خوب شد که از معدش بوده... یکم آویشن شیرازی با نمک دریا... نسبت ۱ ب ۳ یعنی ۱ قاشق چ خ اگه نمک میریزی ۳ برابر آویشن بریز...برا کرونا هم دارو امام کاظم بگیرین بخورین.. ان شاءالله که چیز خاصی نیست.
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 احساس فشار میکنه رو سینش؟ فشار نه گفت انگار چیزی سر دلمه تیر میکشه من چون معده عصبی دارم این تیر کشیدن سر دل رو همیشه دارم اما خب همسرم سابقه نداشته واسه همین نگرانشم شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 یه دمنوش نعنا و شوید با نبات براش دم کن بخوره اگه خوب شد که از معدش بوده... یکم آویشن شیرازی ... قربونت عزیزممم ممنونممم ... والا دارو امام کاظم رو دو شبه بهش دادم تا سه شب باس بخوره . اونا هم که گفتی ان شاالله درست میکنم البته امروز گفت بهتر شده و درد نداشته اما خب نگرانم شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 قلبش نیس خدایی نکرده؟ نمیدونم بخدا بهش هم گفتم بریم دکتر قلب ... انقدرم مطب ها شلوغه و پر از کرونایی وحشت هم دارم شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
parsa5525 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1283 فشار نه گفت انگار چیزی سر دلمه تیر میکشه من چون معده عصبی دارم این تیر کشیدن سر دل رو همیشه د ... بازو چپش یا شونه چپش درد نگرفته ؟ تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. سعدی
1419844 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 13093 نمیدونم بخدا بهش هم گفتم بریم دکتر قلب ... انقدرم مطب ها شلوغه و پر از کرونایی وحشت هم دارم بنظرم قلب رو پیگیر بشین عزیزم ان شاءالله ک ن از قلب باشه ن ریه ولی ریه دردی احساس نمیشه بیشتر دچار نفس تنگی میشی
aroosenaz عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 787 قربونت عزیزممم ممنونممم ... والا دارو امام کاظم رو دو شبه بهش دادم تا سه شب باس بخوره . اونا هم که گ ... خواهش میکنم...فقط میدونین که داروی امام کاظم زیاد خوردنش هم خطرناکه... اگه مریض نیستین ۱۰ روز یک بار... اگه مریض شدین ۳ روز پشت سر هم.
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 بازو چپش یا شونه چپش درد نگرفته ؟ نگفت چیزی .. فردا ازش میپرسم بازو چپش واسه قلبه اره ؟ شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 بنظرم قلب رو پیگیر بشین عزیزم ان شاءالله ک ن از قلب باشه ن ریه ولی ریه دردی احساس نمیشه بیشتر دچار ن ... توکل به خدا ان شاالله براش نوبت قلب میگیرم میبرمش اها شکر خدا علائمی نداره اصلا اما الهی که چیز مهمی نباشه خدا همه مریضا رو شفا بده شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
هارا مدیر استارتر عضویت: 1395/04/14 تعداد پست: 17988 خواهش میکنم... فقط میدونین که داروی امام کاظم زیاد خوردنش هم خطرناکه... اگه مریض نیستین ۱۰ روز یک ب ... چون الان احساس میکنم مریضه گفتم سه شب بدمش دیگه ندم ... چه ضرری داره گلم ؟ شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه