2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفتع

128 بازدید | 19 پست

الآن شوهرم گفت مادرم اول همه چیزهای خوب رو میداد ب من بهترین رفتار و با من داشت ولی الان دیگه نداره.گفتم از کی؟گفت از وقتی تو اومدی 😔😔😔

خیلی ناراحتم چیکار کنم

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید خواسته بات شوخی کنه.. خودتو ناراحت نکن..

داشتیم جدی حرف میزدیم

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
داشتیم جدی حرف میزدیم

البته من تجربه زندگی مشترکو ندارم ولی خب مطمعنا ازین مسائل پیش میاد تو زندگی پس نباید بابت هرکدومشون‌خودتو ناراحت کنی،آخه تمام وقتو انرژیتو ازت میگیره

(کاربر آقا هستم)خوشبحال مسافران میدان آزادی ..ک آزادانه صدا میزنند..آزادی...آزادی....
خودتو ناراحت‌نکن منم هزار بار این حرف و شنیدم و اصلا برام مهم نیست چون ب زور ک نیومدم تو زندگیش خودش ...

ما هنوز عقدیم ولی هرشب پیش همیم و خونه مامانم.فردا میگم برو دیگه منم نمیام تا دوباره چیزای خوب مال تو باشه

البته من تجربه زندگی مشترکو ندارم ولی خب مطمعنا ازین مسائل پیش میاد تو زندگی پس نباید بابت هرکدومشون ...

درسته!من دوماه عقد کردم خانوادش هرروز باهامون الکی دعوا میکنم.واقعا خستم