2789
عنوان

دل درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 79 پست
ولی بنظرم یه سونو الان برو اگه از اپاندیس باشه خیلی خطرناکه خدایی نکرده پاره بشه

اینجا دو تا دکتر خوب داره الان نیستن یدونه هست همش غلط و پولت میگه الان درد ندارم یعنی مشکوکم به اپاندیس رفتم دکتر حتما میگم چی بود

اره خیلی بده منم از وقتی آپاندیسمو عمل کردم هر هفته پام بیمارستان بود از بس درد داشتم بعد دکتر هم می ...

من عمل نکردم ولی هرسری کلی ازمایش و سونو میگن چیزی نیس اخرین بار گفتن رضایت بده شکمتو دکتر باز کنه ببینه توش چ خبره دیگه از ترس شکم درد نشدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من استفراغ داشتم با درد شدید سمت راست و دور ناف دکتر تا آروم جای دردو فشار میداد میمردم از درد

چطوری تشخیص دادن منم درد میگیره دست میزنی بعضی وقتا خیلی کم درد میگیره ولی یهو ول کنی از درد میمیرم صبح داشتم بالا میاوردم جلوی خودمو گرفتک اشتهام نداشتم ناهار و صبحونه نخوردم ساعت پنج شیش یه چایی و شیرینی خوردم

چطوری تشخیص دادن منم درد میگیره دست میزنی بعضی وقتا خیلی کم درد میگیره ولی یهو ول کنی از درد میمیرم ...

اگه اسهال هستی شاید علائم کرونا باشه

علائم کرونا اسهال و استفراغ خستگی دل درد تب گرمای بدن سردرد گلو درد و من خودم که کرونا گرفتم یبوست داشتم ولی اکثر کسایی که کرونا میگیرن اسهال هستن

الان مشکوکم به اپاندیس چطوری تشخیص دادن اپاندیس داری طناز خانم

ببین عزیزم گفتم دیگه اول از همه اینه که بعد از خوردن غذا فعالیت سنگین داشته باشی بعد بی حالی درد دور ناف کم کم درد زیر شکم و سمت راست تهوع استفراغ اسهال و گر گرفتی بدن