2789
عنوان

دل درد شدید

552 بازدید | 79 پست

دل درد شدید دارم صبح پاشدم نمی تونستم یجا بشینم یا وایسم حال تهو هم داشتم و ببخشیداسهالم داشتم ولی الان قرص خوردم با چایی نبات بهترم ممکنه اپاندیس باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از علائمشه..خب چرا دکتر نرفتی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
میخواستم برم ولی دیدم بهترم نرفتم 14 سالمه 

عزیزم شایدم از معدته.همسر منم دلدرد شدید داشت و حالت تهوع رف دکتر از معدش بود

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
عزیزم شایدم از معدته.همسر منم دلدرد شدید داشت و حالت تهوع رف دکتر از معدش بود

نمی دونم بچه بودم ۱۳ بدر یبار اینطوری شدم رفتم زیر سرم قرص خوردم چای نبات هم خوردم خوب نشدم

نمی دونم بچه بودم ۱۳ بدر یبار اینطوری شدم رفتم زیر سرم قرص خوردم چای نبات هم خوردم خوب نشدم

سونو ندادی تاحالا

ممکنه اپاندیس باشه دیشب درد خیلی کمی داشتم میگرفت ول میکرد ولی امروز خیلی دردک شدید بود ساعت ۱۲ پاشدم دیگه مطبم نوبت نمیداد که برم زدم اینترنت گفت به شکم بخواب پای راست و قاف بیار بالا شکم درد گرفت اپاندیسه ولی من چون پریودم شک دارم ممکنه ادم پریود باشه اپاندیسم بگیره