2777
2789

برا من ک عدد نزده

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه سونو انومالیتو بفرستی  برا شما چنده ؟

میگم عدد نداره فقط نوشته دو شریان و یه ورید دیده شد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آها شاید دکترت نگفته چک کنه  ولی تو ۱۸هفته همه باید چک کنن  چمیدونم‌

عزیزم ببخشید سوالو میپرسم شما با گرید b باردار شدی میشه لطفا جواب سوالمو بدی گرید جنینام ب هست خیلی نگرام یعنی منم مثبت میشم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم ببخشید سوالو میپرسم شما با گرید b باردار شدی میشه لطفا جواب سوالمو بدی گرید جنینام ب هست خیلی ...

سلام 

ببین من دو تاگرید b  داشتم 

با یه بلاست 

دو تا گرید b رو برام انتقال دادن بعدش پس فرداش بلاست رو انتقال دادن 

حالا خود دکترمم نمیدونست کروم گرفته 

معلوم نیست 

ولی خودم حس میکنم یکی از گریدای b گرفته 

نگران نباش خیلیا با گرید c هم باردار شدن b که خوبه 

سلام  ببین من دو تاگرید b  داشتم  با یه بلاست  دو تا گرید b رو برام انتقال دا ...

ممنونم عزیم لطف کردی جواب دادی 

ایشالله خدا کمکم کنه 

واقعا اینقدر سرچ کردم

مغزم نمیکشه دیگه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج