2789
عنوان

خانما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 58 پست
😂😂😂😂واقعا انگار تو زندگی فقط رابطه ج  مهمه!!!!!!!یجوری حرف میزنن من که فک کردم هر لحظه کنار ...

زندگی فقط رابطه جنسی نیس،ولی این مسئله برای آقایون خیییییلی مهمه،کسی ک همچین مشکلی تا مشکلش برطرف نشده باید خیلی به همسرش احترام بزاره و دلشو بدست بیاره ک نمیتونه پاسخگوی نیازش باشه،استارتر بین خودش و همسرش جدایی عاطفی انداخته،اون مرد هم ناراحته ،استارتر باید این مسئله رو جوری مدیریت میکرد ک ن سیخ بسوزه ن کباب،اگ با نظر ندادن ما همه چی درست میشه باشه من حرفی نمیرنم،چرا وقتی یکی حقیقت رو بهتون میگه اینقدر داااااااااغ میکنین و براتون قابل تحمل نیس.....استارتر جان زندگی خودته هر کاری دوس داری بکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی فقط رابطه جنسی نیس،ولی این مسئله برای آقایون خیییییلی مهمه،کسی ک همچین مشکلی تا مشکلش برطرف نش ...

عزیزم مهم هس ولی وظیفه اون مردم اینه زنشو درک کنه کمکش کنه  نه اینکه چون نیازش برطرف نمیشه باهاش بدرفتاری کنه این یه چیز دو طرفس آخه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
عزیزم مهم هس ولی وظیفه اون مردم اینه زنشو درک کنه کمکش کنه  نه اینکه چون نیازش برطرف نمیشه باها ...

اگ بین زن و شوهر گفتگو صورت بگیره کار به اینجاها نمیکشه،تمام مشکلات زن و شوهرا از اینه ک بلد نیستن صادقانه حرف بزنن و عذرخواهی کنن،من نمیگم کار اون آقا درسته میگم بی دلیل نیس،احترام باید دو طرفه باشه

اگ بین زن و شوهر گفتگو صورت بگیره کار به اینجاها نمیکشه،تمام مشکلات زن و شوهرا از اینه ک بلد نیستن ص ...

درست میگی باید باهم صحبت کنن که بتونن حل کنن مشکلشونو 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اگ بین زن و شوهر گفتگو صورت بگیره کار به اینجاها نمیکشه،تمام مشکلات زن و شوهرا از اینه ک بلد نیستن ص ...

من به این نتیجه رسیدم کسایی ک میان اینجا و تاپیک میزنن میگن رابطمون فلان شده و بهمان شده خودشون اشتباهات زیادی دارن ک هیچکدوم رو توی تاپیک عنوان نمیکنن،و سعی میکنن طرف مقابل رو مقصر جلوه بدن،منظورم فقط ایشون نیستا منظورم تمام تاپیکای این مدلیه،تا تو دل زندگی کسی نباشی و حرف دو طرف رو نشنوی نباید قضاوت کنی،من تمام پستامو بر اساس حرف خود ایشون گذاشتم ک حتی ب مشکلشون اشاره هم نکرده بودن،شاید سو تفاهم شد،ولی ب هر حال تاپیک زدن خالی دوای درد هیچکس نیس

چرا جوش میزنی 

جوش میزنم چون چند تا تاپیک همین مدلی رو خوندم،اعصابم رو بهم ریختن،ی عالمه اشتباه رفتاری و گفتاری دارن زندگیشون رو تباه میکنن بعد میان با یه تاپیک میخوان درستش کنن،جوش میزنم چون خودمو جاشون میزارم و میبینم اگ برای من بود چقدر داغون میشدم،جوش میزنم چون آدما هرکاری میکنن بجز فکر کردن.....برای اینکه درد دیگران رو لمس کنی لازم نیس حتما از جنس خودشون باشی،لازم نیس حتما مذکر باشی یا مونث،شما خودت بیشتر جوش زدی،اونم از چ نوعش....

خفه بابا میبری و میدوزی

من تو کار دوخت و دوز نیستم😊

بر اساس حرفای استارتر جواب دادم با شما هم نبودم،ضمنا ی زن عقده ای نیستم ک فقط بلد باشه ب مردا توهین کنه در عین حالی ک بهشون محتاجه!!!! من ب مردها مثل خانمها احترام میزارم،و تفکیک جنسیتی برام معنایی نداره.متاسفم ک اوضاع اینقدر داغانه ک اگر کسی از حقوق مردان دفاع کنه بهش برچسب مرد بودن میزنن......و خوشحالم ک مرد نیستم😊

ترجیح میدم با یه احمق بیشعور بحث نکنم،😊هر چی دوس داری بنال

نمیخواستم بهت توهین کنم ولی خیلی تند رفتی....حتی تند تر از من...ازت عذر میخوام اما بخاطر استارتر همه حرفا رو زدم،بعضی حرفا تلخه ولی نگفتنش مشکل رو حل نمیکنه،

استارتر وقتی تاپیک میزنی اولا کامل شرح بده دوما وقتی دارن برات کامنت میزارن خودتم آن باش و جواب بده....من تو صدتا تاپیک پست گذاشتم همه هم از حرفام تشکر کردن اینکه اومدم توی تاپیکت دلیل بر دشمنی نبود،خواستم اگ کمکی ازم برمیاد بت کنم،اگ ناراحت شدی ببخشید ولی خودتونم کامل توضیح نداده بودین ک دلیل دختر بودنتون چیه،من فکر کردم از اون دخترایی هستی ک خودخواه و خودپسندن چون گفته بودی تک فرزندی،ب هر حال قصدم ناراحت کردنت نبود و فقط سوتفاهم شد،عزیزدلم نمیدونی وقتی اومدی ازدواج کردی و شوهرت هزارتا رویا تو سرش بوده ک زن داره و دلش خوشه و با همچین مشکلی مواجه شده چقدر شوکه میشه؟ نمیگم تو مقصری ولی عزیزم حالا ک این مشکل پیش اومده خودتم بفکر درمانش باش و هوای همسرت رو داشته باش،بالاخره اونم تو خونه کنارته شاید تحریک بشه میاد سمتت و شکست خورده برمیگرده به شدددددددددددددددت غرورش میشکنه،چون حس ناتوانی میکنه،حتما باهاش حرف بزن و از هم عذرخواهی کنین،چندتا تاپیک درمورد واژینیموس زدن بچه ها برو بهشون سر بزن و ازشون راهنمایی بخواه چند نفر گفته بودن درمان شدن براحتی،عزیزدلم من بخاطر مشکل تو نفعی بهم نمیرسه ک بخوام ناراحتت کنم،همش سوتفاهم بود،امیدوارم کمکی کرده باشم بهت

آره بابا من عامل انتحاریم تا حالا ده بار خودمو وسط میدون منفجر کردم هزاران آدمو کشتم......بیرحم چیه؟ ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بهش بگواگ خوب رابطه برقرارکردم دیگ فوش نمیدیی؟اینوبپرس ببین چی میگه منم اینطوری بودم بعدبکارتم اصلا ...

سلام من بعد از دو تا زایمان طبیعی و ده سال از زندگی مشترکم بازمشکل دارم خیلی درد و عذاب می کشم خیلی ناراحتم موقع رابطه درد و سوزش شدیدی دارم .خیلی با شوهرم سر این مسئله دعوا داشتم ولی الان دیگه با اینکه درد دارم ولی بخاطر زندگیم مجبورم به روی خودم نیارم. 😪😪