2789
عنوان

خانما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 58 پست

بچه ها جون چرا میبرید و میدوزید واسه خودتون 

شاید استارتر ترس از رابطه داره یا هر چیری 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ک مثلا به آقا بفهمونه من دخترپاکی هستم و از اینجور کارا بدم میاد.....😏

درگیری داری باخودت؟چ خبررررته؟واس خودت میبری میدوزی

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
بچه دار؟؟؟؟ عروس خانم داره از کمالاتش تعریف میکنه ک دو ماهه دختره.....چقدر دلم برای این پسرایی ک گرف ...

یعنی هر کی رابطه نداشته باشه لایق فحش و بی احترامیه؟

من تازه زایمان کردم،تا چهل روز دیگه خبری نیست.

پس شوهرم باید تو این چهل روز بهم فحش بده دیگه،درسته؟

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
واقعا ؟ کاش حالیس میشد مشکل من چیه میگه فردا میخوام ب خانوادم بگم 

خب ببرش پیش یه دکتر تا هم درمان بشی وهم خودش بفهمه که تو مشکل داری

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
واقعا ؟ کاش حالیس میشد مشکل من چیه میگه فردا میخوام ب خانوادم بگم 

اره عزیزم به اون خانومه پیام بده کمکت میکنه امشبم با همسرت صحبت کن بگو ک اگ بخاطر این مشکل داری قابل حل شدنه براش توضیح بده خودتم تمریناتو حتما انجام بده زوده زود خوب میشی عزیزم خیالت راحت

چقدر بی رحم هستید. ایشون مشکل واژینیسموس دارن. یه بیماری مثله تموم بیماری ها. 

آره بابا من عامل انتحاریم تا حالا ده بار خودمو وسط میدون منفجر کردم هزاران آدمو کشتم......بیرحم چیه؟؟؟ خب وقتی تاپیک میزنه بگه بخاطر فلان چیز رابطه نداشتم من ک بیکار نیستم برم جد آباد تاپیکاشو دربیارم،ضمنا ایشون وقتی میدونه مشکل داره باید خیلی زود به متخصص مراجعه کنه ک بتونه پاسخگوی نیاز همسرش باشه،چون این آقا هم برای رابطه زناشویی اومدن ازدواج کردن وگرنه میتونستن با دوس دختر سرگرم باشن،وقتی ایشون هزینه زندگی مشترک رو پذیرفته پس این خانوم هم باید ب همسرش و نیازش احترام بزاره، رفتار خانوم باعث بروز دلخوری شده،ایشونم مسئولن

یعنی هر کی رابطه نداشته باشه لایق فحش و بی احترامیه؟ من تازه زایمان کردم،تا چهل روز دیگه خبری نیست. ...

😂😂😂😂واقعا انگار تو زندگی فقط رابطه ج  مهمه!!!!!!!یجوری حرف میزنن من که فک کردم هر لحظه کنار اسی و شوهرش بودن😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
عزیز دلم زود قضاوتش نکن لطف کن تاپیک قبلشو بخون ایشون ترس از رابطه دارن که باید دکتر برن    ...

عزیزجان این حرفو به یکی دیگ زدم درمورد یکی از دخترای فامیل بود ک داستانشو گفتم با استارتر نبودم،شما کامل نخوندی کامنتا رو