حدود دوماهه اومدم خونه خودم همسرم خیلی اذیتم میکنه همش ب خانوادم فحش میده ب مادرم خیلی فحش میده منم تک فرزندم رو خانوادم حساسم ب من اجازه هیچ کاری نمیده هر شب اشک منو در میاره هنوز هم کاری نکردیم دخترم خیلی دوست دارم جدا شم ب نظرم بهتر از پنج سال دیگس
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر بی رحم هستید. ایشون مشکل واژینیسموس دارن. یه بیماری مثله تموم بیماری ها.
آره بابا من عامل انتحاریم تا حالا ده بار خودمو وسط میدون منفجر کردم هزاران آدمو کشتم......بیرحم چیه؟؟؟ خب وقتی تاپیک میزنه بگه بخاطر فلان چیز رابطه نداشتم من ک بیکار نیستم برم جد آباد تاپیکاشو دربیارم،ضمنا ایشون وقتی میدونه مشکل داره باید خیلی زود به متخصص مراجعه کنه ک بتونه پاسخگوی نیاز همسرش باشه،چون این آقا هم برای رابطه زناشویی اومدن ازدواج کردن وگرنه میتونستن با دوس دختر سرگرم باشن،وقتی ایشون هزینه زندگی مشترک رو پذیرفته پس این خانوم هم باید ب همسرش و نیازش احترام بزاره، رفتار خانوم باعث بروز دلخوری شده،ایشونم مسئولن