خانما کافیه دیگه عزیزانم استارتر خودش متوجه اشتباهش شده بود...و ناراحت بود....و قطعا دیگه این رفتارو تکرار نمیکنه....
دیگه بیشتر نمک رو زخمش نپاشید☹️🌹
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
یعنی هرروز باید این جمله رو بگم.....مگه تو هندزفری نداری😐چرا استفاده نمیکنی😐 واقعااااااااا نمیدون ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅 آره منم به خاطر همین خیلی وقتا میرم خونه مامانم چون نزدیکه به خونه ی ما. نیکا هم روزی صد مرتبه میگه پس بابا اسحاق کی میاد پس چرا نیومد. کلا در حال پرسیدن همین یه سواله..😒😔 مخصوصا وقتی خونه ی خودمونیم مثه الان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅 آره منم به خاطر همین خیلی وقتا میرم خونه مامانم چون نزدیکه به خونه ی ما. نیکا ...
الهی عزیزدلم یه بوس از راه دور روی لپششش😍😘
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
برا کثیفی حرص نخوردم برا کارخطرناکش عصبی شدم اگر اون قابلمه رو خودش افتاده بود چی اون موقع هم همین حرف میزدین من دوتا بچه دارم و وقتی تو اتاق درحال خوابوندن اون یکی ام بزرگه خرابکاری میکنه کارایی که بگم تعجب میکنی اما باهاش حرف میزنم که درست بشه نهایتش دعوا اماریختن غذا دیگه سخته غذا ب درک ن فکر کثیفیش بودم نه فکر شام نداشتن فکر خودش بودم 😣
😂😂😂😂 شوووووخی میکنی فقطم ۴ سالشه چه بامزه و خطرناک بود کارش
بخدا مبره در بخچال باز مبکنه کشو کابینت باز مبکنه مبره رو کابینت از در یخچال اویزون میشه میره تو یخچال خوراکی برداره یخچال زیرش فریزر بهش میگم چرا صبر نمیکنی من بیام بهم بگی میگه خودم بلدم