2777
2789
عزیزم برخورد زیاد داشتم اغلب گزارش نمیشه  خشونت خانگی اصلا کم نیست  ولی خب قطعا بهتر از ...

جالبه ما خشونت علیه زنان را محکم‌تر از خشونت علیه کودکان محکوم می‌کنیم در حالی که کودکان ضعیف تر از زنان هستند

Future assistant professor

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوووووو .پس خیلی سخته 😔

خیلی خودم دلم تنگ خانوادمم حتی عیدم نمیشه بریم مادر قند خون داره دلم براش پر میرنه دخترمم همش میگه پارک بریم خونمون اپارتمان کوچکترین صدای از بچم بیاد همسایه ها غرغر حالا خودشون صبح تا شب سر و صدا نمونش هم الان

جالبه ما خشونت علیه زنان را محکم‌تر از خشونت علیه کودکان محکوم می‌کنیم در حالی که کودکان ضعیف تر از ...

فرقی نداره جفتش محکومه

تو کشور ما زن پررنگ تره چون هنوز معتقدن عده ای به تنبیه بدنی

وای خیلی بده سردرد. نیکا هم جم جونیور رو ول نمیکنه. روانی شدم از دست کارتونای تکراریش😭😭😤😤

😁😁😁😂😂😂😂

تو خودتو مشغول کارای دیگه کن بچه هاهم گناه دارن تو این شرایط☹️

حالا من خوابم بهم ریخته سردردم برای همینه....

شبا ساعت2به زوررررر شوهرمو میارم تو تخت😂صبحا ساعت7..8صبح شوهرم استوری هاشو چک میکنه   اونم با صدای بلند...

یعنی هرروز من باید اول صبح دعوا راه بندازم    

آخه متنفرررم با صدای گوشی و تلویزیون و.....از خواب بیدار بشم 😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
خیلی خودم دلم تنگ خانوادمم حتی عیدم نمیشه بریم مادر قند خون داره دلم براش پر میرنه دخترمم همش میگه پ ...

میفهمم. من خودمم الان با دخترم تنها تو خونه هستم. شوهرم خیلی وقتا سرکاره . ادم حس زندانیارو داره. جایی نمیتونه بره تو این وضعیت

هردوش محکومه دقیقاً هنوز دارم به این بچه چهار سال فکر می کنم 😭😭

بله خیلی تلخه

من هرگز از پدر مادرم کتک نخوردم ولی دیدم یه سری از دوستام چقدر اذیت میشن و حتی یادشون هست این خاطراتشون رو

بله خیلی تلخه من هرگز از پدر مادرم کتک نخوردم ولی دیدم یه سری از دوستام چقدر اذیت میشن و حتی یادشون ...

عزیزم منم توی بخش روان مدتی کارآموز بودم تو بیمارستان تمام مشکلات بزرگسالان به خاطر خشونت دوران کودکیه و حماقت یه مشت مادر پدر بی عقل

عزیزم منم توی بخش روان مدتی کارآموز بودم تو بیمارستان تمام مشکلات بزرگسالان به خاطر خشونت دوران کودک ...

بله الان دیگه ثابت شده اغلب جنایتکار های بزرگ دنیا مشکلاتشون ریشه در کودکی داره

😁😁😁😂😂😂😂 تو خودتو مشغول کارای دیگه کن بچه هاهم گناه دارن تو این شرایط☹️ حالا من خوابم بهم ری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با صدای بلند😆😆😆😆 من که یا خونه مامانمم، یا خونه خودم. کلا همش توی این مسیر در رفت و آمدم🤣🤣😑😐 اسحاق هم که خیلی وقتا نیستش

مغز بچه تا ۵ سالگی با سرعت خیلی خیلی بالایی رشد میکنه هر بار که به خاطر کتک یا هر دلیل دیگری دچار ترس و شوک های کوچک و ناگهانی میشه رشد مغزش دچار اختلال میشه و به ضریب هوشی و حتی اعتماد به نفسش در بزرگسالی آسیب می‌زند 

نتیجه یه تحقیق نشون داده اکثر افراد کندذهن تجربه خشونت کلامی و فیزیکی مکرر رو در دوران کودکی داشتن

اسی میدونم دارم یاسین میخونم تو اصلا این متنو نمی‌خونی⁦☹️⁩😣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با صدای بلند😆😆😆😆 من که یا خونه مامانمم، یا ...

یعنی هرروز باید این جمله رو بگم.....مگه تو هندزفری نداری😐چرا استفاده نمیکنی😐

واقعااااااااا نمیدونم چرا دست ازین کارش برنمیداره😐

هرچی میگم اصلااااا انگار دارم با دیوار حرف میزنم😐

شوهرمنم شغلش آزاده بیشتر تایم رو سرکاره زیاد خونه نی...منم که تک و تنها☹️

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین