2777
2789
بخدا مبره در بخچال باز مبکنه کشو کابینت باز مبکنه مبره رو کابینت از در یخچال اویزون میشه میره تو یخچ ...

😍😍😂😂😂

والا اینجوری که میگی خدا رحم کرده قابلمه داغ از سر گاز برنگشته رو تن کوچولوش

خیلی شیطونه دخترت هزار ماشالا

آشپزخونه رو baby proof کن. یه سری لبزار هست میزنی در کمد و کشو رو نتونن باز کنن

اگه آشمزخونه‌ت در داره ببند حتما

حواستم به پنجره‌ها باشه

خودش تنها هم بود باز نمیتونستی دائم مراقبت کنی. الان که دو تا بچه‌ن و کارت سخت‌تره

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روز جمعه تولدش بود ۴سالش شده

زنده باشه

خدا برات نگه‌داره 😍

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
😍😍😂😂😂 والا اینجوری که میگی خدا رحم کرده قابلمه داغ از سر گاز برنگشته رو تن کوچولوش خیلی شیطون ...

داخل کابینت کار نداره یعنی چون بزرگتر شده دیکه مثل قدیم نمیندازه و بشکنه 

اره درست میگی بارها بوده معذرت مبخوام از دستشویی اومدم دیدم صندلی میز ارایش زیر پاش از بالکن داره سرک میکشه تو کوچه ابن موقع ها استرس کاری نمیتونم بکنم طبقه دومم هستم اومدم در بالکن بستم کلید گذاشتم رو جاکلیدی گفتم صندلی بذار بشین روش برنامه کودک ببین رفته کلید برداشته شکونده تو قفل در مستاجریم اخر کاری کل پولمون باید تقدیم صاحبخونه کنیم

داخل کابینت کار نداره یعنی چون بزرگتر شده دیکه مثل قدیم نمیندازه و بشکنه  اره درست میگی بارها ...

خدا خودش مراقب این وروجکا باشه

متاسفانه درک از خطر ندارن

خوب کردی کلید جلو دستش نذار

سعی کن گولش بزنی هر جا رفتی دنبالت بیاد

براش قصه بگو. شعر بخون. باهاش حرف بزن. بذار به هوای صحبت با خودت مثل کفتر جلدت بشه

خدا خودش مراقب این وروجکا باشه متاسفانه درک از خطر ندارن خوب کردی کلید جلو دستش نذار سعی کن گولش ...

تا جایی که بتونم وقت میذارم اما خب کار خونه بچه دومم هست دائم نمیتونم کنارش باشم خدا نگهدارش باشه

تا جایی که بتونم وقت میذارم اما خب کار خونه بچه دومم هست دائم نمیتونم کنارش باشم خدا نگهدارش باشه

انشاا...

خدا خودش همه بچه‌ها رو حفظ کنه

بچه‌های گل شما رو هم همچنین