2777
2789
عنوان

کسی میدونه تول و تول گیری چی هست؟؟؟

59564 بازدید | 47 پست
سلام دوستان
پسر من 5 سالش یه مدت هر چی میذاشت دهنش بخوره نمی تونست قورت بده مادر یکی از بچه های مهد پسرم گفت بچه من هم همینطوریه و یه خانمی را معرفی کرد رفتیم و گفت چیزی تو گلوی بچه هست دست زد وفشار داد پوست سیب در آورد بعد از 2ساعت بچه راحت غذا خورد ولی باز 2 بار دیگه شده ... آیا دارویی چیزی هست برای این موضوع ؟؟؟
فروش لباس و گلسر و زیور آلات و...... BANOYEMAN.COM
دارویی نیست
باید چیزی که ته حلق بچه گیر کرده رو دراری ته حلق گیر میکنه یا ته حفره های بینی
منهم شنیدم
معمولا هم کار پزشکی نیست از این کارهای خونگیه
زنان کتابخوان، برده نمیشوند.
سلام
مرسی آخه بدیش اینه که بچه زود وزن کم می کنه .... بعد هم اونجا می ریم بچه می ترسه و گریه می کنه.... خیلی بده ... خسته شدم از دیدن چنین منظره ای.... خودم گریه ام میگیره
فروش لباس و گلسر و زیور آلات و...... BANOYEMAN.COM

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانمی دختر منم همین طوره... چند وقت پیش تب بی دلیل داشت و غذا نمی تونست خوب بخوره یکی به ما گفت این کار رو بکنیم و مامانم وقتی برد کلی تکه های خیار و ... تو گلوش بود و بعدش هم تب قطع شد هم بچه اروم گرفت... من شنیدم بچه ها چون خوب نمی تونن بخوند این طوری میشه...
آزاده جون دیگه نبرش
تول یعنی تیغ
نمیدونم کجایی هستی من شمالیم و اینجا خیلی رایجه ولی همین قدر میدونم که مادرهایی که بچه هاشونو میبرن همیشه در حال بردن بچه پیش این زنها هستند

یه مدت مواظب چیزهایی که میخوره باش چیزهایی که احتمال گیر کردنش هست مثل پوست و دم سیب و ... نخوره تا التهاب گلوش خوب بشه و دیگه چیزی گیر نکنه
سلام پسر منم 2سالشه عدت به تول داره.هر ماه میریم تولش رودر میاره.
از این میفهمم که بد میخوابه و دماغش رو خیلی میماله.غذا هم نمیخوره
من پرسیدم گفتن .هر وقت این جوری شد روغن زیتون بریزین رد میشه.