خب بهتره اعلام کنم دیگه کاملا دچار افسردگی شدید شدم. میدونید من سال دیگه کنکور دارم ۱۴۰۰ و کم درس خوندم و پدرم هی نفوذ بد میزنه اذیتم میکنه😭 و ناامیدم حس میکنم زندگیم نابود شده😭😭😭😭 بخدا من تواین ۱۲،سال انقد سختی کشیدم که الان هزارتا مشکل ومریضی دارم . خیلی غصه خوردم . رفیقام اکثرشون ۸۰ درصدشون نامزد دارن و قراره ازدواج کنن و من نه حتی یدونه خواستگاز دارم هم درسم نابود شد کلا زندگیم از دست رفت .تنها چیزی که باخودم میگم اینه که چرا انقد سختی کشیدم؟؟؟؟😭😭😭 اینه جوابش
اینجوری نگو اسی بیا درس بخونیم درس خیلی خوبه من امسال تنبلی کردم و ضربه خوردم
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من با رتبه ۲۲۴ انسانی دانشگاه علامه طباطبایی فهمیدم ۹۰ درس و غصه هام الکی بوده و صد ا ...
آفرین به شما
مامان منم میگه دو روز دیگه به این غصه هات میخندی و کنکور اصلا چیزی نیس که بابتش استرس داشته باشی و خودتو اذیت کنی
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم از طرفی معلما همش فشار میارن تکلیف،میخان نابود شدیم
منم مثل تو اما خودم برنامه ریختم چون تو این بازه زمانی کم اگه بخوای با مدرسه پیش بری عقب میوفتی از کنکور بچه دبستانی نیستیم که
پس هدف آدم از زندگی چیه ؟ مگه میشه یه ادمی،باشی نه درس بخونی نه شغل نه همسر نع خانواده؟؟؟؟؟
درس میخونی اما بدون نگرانی زندگی با رویاهاش قشنگه هر چی بیشتر زووم کنی رو تشکیل خانواده آینده و غیره بیشتر ازت دور میشن و سخت تر به هدفت میرسی
باور کن هیچی مهم تر از شادی و حال خوب نیست من خودم بعد ۳ سال حرص تو دبیرستان نمونه این ...
دقیقااا من هم همین طور اما گاهی غصه هایی میاد سراغم که واقعا نخوردنیه و حالمو دکرگون میکنه