2777
2789
عنوان

ای بابا 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست

عزیزم 

کلا تو عجیبی

طی دو روز یه عالمه تاپیک رژ و کرم پودر و خرید و ... زدی

واقعا الان مشکلت درسه یا ازدواج یا بابات یا رژ لب قرمز یا لغو خرید؟؟؟؟

بیخیال بابا ادم کنکوری هر دقیق تو نینی سایت نمیچرخه و تاپیک نمیزنه!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان من دارم درمورد درسم میگم که ۱۲ سال تلاش کردم و این سال آخری شانس نیاوردم

به هیچی فکر نکن  بخون و تمرین کن بخون و تمرین کن،من خودم اگه بجای افسوس خوردن، بیشتر درس میخوندم رتبه م کلی بهتر میشد .یعنی هروقت خواستی غصه بخوری سریع بگیر درستو شروع کن باتمرکز، بخون

من مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم از طرفی معلما همش فشار میارن تکلیف،میخان نابود شدیم

از روانشناسی شروع کن اقتصاد جامعه شناسی ها دینی و... هر کتاب رو سی قسمت کن بنویس تو یه دفتر هر روز یه صفحه از دفتر رو تیک بزن 

فلشفه چیه؟ من فقط نطر بقیه رو میپرسم تو بعضی موارد

قرار بوده مشکلات مربوط به باردار شدن و باردار بودن و مامانها و نی نی ها توش بررسی بشه 

اسمش نینی سایته عزیزم شما برو بشین سر درست 

تمرکز کن روی درس قول میدم کنکور قبول شی

قرار بوده مشکلات مربوط به باردار شدن و باردار بودن و مامانها و نی نی ها توش بررسی بشه  اسمش نی ...

ولی تنها تاپیکی که اینجا نمیبینم همینه . اوکی،ببینم خدا بخواد دوباره شروع کنم 😑😑

من با رتبه ۲۲۴ انسانی  دانشگاه علامه طباطبایی   فهمیدم ۹۰ درس و غصه هام الکی بوده و صد ا ...

الان داری برای فرهنگیان میخونی دوباره

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
الان داری برای فرهنگیان میخونی دوباره

یس 

میخوام دوباره کنکور بدم 

همینطوری 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚