2777
2789
عنوان

ای بابا 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست

اینجوری نگو اسی بیا درس بخونیم درس خیلی خوبه من امسال تنبلی کردم و ضربه خوردم

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من با رتبه ۲۲۴ انسانی  دانشگاه علامه طباطبایی   فهمیدم ۹۰ درس و غصه هام الکی بوده و صد ا ...

آفرین به شما

مامان منم میگه دو روز دیگه به این غصه هات میخندی و کنکور اصلا چیزی نیس که بابتش استرس داشته باشی و خودتو اذیت کنی

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری نگو اسی بیا درس بخونیم درس خیلی خوبه من امسال تنبلی کردم و ضربه خوردم

من مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم از طرفی معلما همش فشار میارن تکلیف،میخان نابود شدیم

آفرین به شما مامان منم میگه دو روز دیگه به این غصه هات میخندی و کنکور اصلا چیزی نیس که بابتش استرس ...

پس هدف آدم از زندگی چیه ؟ مگه میشه یه ادمی،باشی نه درس بخونی نه شغل نه همسر نع خانواده؟؟؟؟؟

من مشکلم اینه نمیدونم از کجا شروع کنم از طرفی معلما همش فشار میارن تکلیف،میخان نابود شدیم

منم مثل تو اما خودم برنامه ریختم چون تو این بازه زمانی کم اگه بخوای با مدرسه پیش بری عقب میوفتی از کنکور بچه دبستانی نیستیم که

پس هدف آدم از زندگی چیه ؟ مگه میشه یه ادمی،باشی نه درس بخونی نه شغل نه همسر نع خانواده؟؟؟؟؟

هر چیز به جای خود الان تمام تمرکزت روی درست باشه انشاله نتیجه اش خوب باشه

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

درس میخونی اما بدون نگرانی زندگی با رویاهاش قشنگه هر چی بیشتر زووم کنی رو تشکیل خانواده آینده و غیره بیشتر ازت دور میشن و سخت تر به هدفت میرسی

انشاءالله با امید دنبال هدفت باش به نفوس بد دیگران کاری نداشته باش فکر و خیال نکن موفقیت منتظرته

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آفرین به شما مامان منم میگه دو روز دیگه به این غصه هات میخندی و کنکور اصلا چیزی نیس که بابتش استرس ...

باور کن هیچی مهم تر از شادی و حال خوب نیست 

من خودم بعد ۳ سال حرص تو دبیرستان نمونه 

اینو فهمیدم 

و واقعا الان تمام سعیم اینه شاد زندگی کنم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
باور کن هیچی مهم تر از شادی و حال خوب نیست  من خودم بعد ۳ سال حرص تو دبیرستان نمونه  این ...

دقیقااا من هم همین طور اما گاهی غصه هایی میاد سراغم که واقعا نخوردنیه و حالمو دکرگون میکنه

کرونا که واسه همه کنکوریا امسال هست، شما جدا نیستی که

ازدواج هم واقعا الان وقتش نیست واسه شما، درس بخون، نه اینکه خودتو بکشیا، نه

ولی درس بخون چون کار دیگه ای توی این سن نداری

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری