2777
2789
عنوان

۹ کیلو لاغر شدم😊

1842 بازدید | 40 پست

از ۱۵ دی شروع کردم. ۸۳.۵ بودم الان ۷۴.۴۰۰ هستم. عکسمو گذاشتم پروفایلم همه پیام می‌دن چطور انقدر لاغر شدی؟ اخه سایزم بیشتر از وزنم کم شده. 😊 سایزم ۴۶ بیشتر بود. الان کمر و سینه شده ۴۲، پایین تنه کمتر از ۴۴ شده ولی به ۴۲ نرسیده. ۴۲ خیلی جذب می‌شه.

رژیم کالری شماری گرفتم. صبحا ناشتا آب و دارچین می‌خورم.

هفته‌ای دو لیوان چای سبز، دو لیوان دمنوش زیره می‌خورم. 

غذا هم ناهار همون  غذای معمولی سفره رو با احتساب کالری مصرف می‌کنم. شام فقط سالاد می‌خورم.

هله و هوله، قند مصنوعی، نوشیدنی گازدار اصلا نمی‌خورم.

هر روز مقدار زیادی سالاد و سبزی خوردن مصرف دارم. ماست پروبیوتیک کم چرب می‌خورم.

مغزیجات و خرما هر روز می‌خورم. 

بیسکوئیت ساقه طلایی با شهد خرما هر وقت خیلی گرسنه بشم می‌خورم. عصرا میوه مصرف می‌کنم. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دمنوش زیره چجوره 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

رژیم خیلی سخته من ۱۱۸ خودم رو رسوندم به ۸۰ 

ولی دیگه توانایی رو ندارم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

رژیم خیلی سخته من ۱۱۸ خودم رو رسوندم به ۸۰  ولی دیگه توانایی رو ندارم

باریکلا عالیه. 

دوماه رژیم تثبیت بگیر. ریکاوری بشی. بعد دوباره شروع کن. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
افرین خیلی خوب کم کردی یکم تثبیت شو دوباره شروع کن

تا قبل ماه رمضون همین جوری میگرم میخوام ۷۵ برسم. ماه رمضون کالریم رو بالا می برم.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤