2777
2789
عنوان

سقط جنین

237 بازدید | 22 پست

کسی میدونه از کجا میتونم قرص سقط جنین تهیه کنم

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلت واسه سقط چیه؟میگن درد سقط خیلی زیاده.

بدنم آمادگی بارداری نداره 

من بعد یه زایمان زودرس و یه سقط اجباری خدا با هزار دعا و استراحت مطلق و.... بهم یه بچه داد که الان ۱۹ ماهشه وفوق العاده شیطونه من میترسم این بمونه به زایمان زودرس تبدیل شه چ

و ناراحتیای بعدش چون بچم اصلا نمیذاره من استراحت مطلق بشم 

سیستم بدنام جوریه که بتو بارداری باید استراحت باشم

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
امیدوارم این ماه بایه بی بی چک مثبت قلبت پر از شادی شه خودتو واسه سختی هاش هم اماده کن

ممنون گلم 😘😘😘😘❤️ای کاش بشم حتی جونمو واسش میدم 🌹

انشالله شما هم به خواسته دلت برسی عزیزم 

میزنی ناقصش میکنی نکن لطفا

چرا مگه این قرصا جواب نمیدن تا حالا نشنیدم که جنین ناقص کنن 

بدنم آمادگی بارداری نداره  من بعد یه زایمان زودرس و یه سقط اجباری خدا با هزار دعا و استراحت مط ...

مهم خودت و شوهرتین.ولی خو باید سفت سخت جلوگیری میکردی.حالا هم بهتره قبلش با ی متخصص صحبت کنی وازش کمک بخوای.انشالله ک‌ هرچی ب صلاحته همون بشه