سحرناز65 مدیر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 172 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 22 پست کسی میدونه از کجا میتونم قرص سقط جنین تهیه کنم خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم 1399/11/27 | 06:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خ_د_ا_ عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3360 ناامید نباش خواهرمن بعد ۷سال باردار شده.امروز نوبت سونوگرافی داره واسه انومالی.بهش میگم واست دعا کنه ... ممنون عزیزم فدات 😘❤️
سحرناز65 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 172 لطفا اگه کسی درمورد تهیه قرص اطلاعی داشت بهم خبر بده خودم میدونم حرامه وغیره حتمااا واقعا نمیتونم نگه دارم که میخوام سقط کنم شما که میای نصیحت میکنی میای بچه منو بزرگ کنی خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
سحرناز65 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 172 بچه من انقد شیطونه که مادرو خواهر خودمم نمیتونن از پسش بر بیان خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
lost_in_you عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 7292 چرا مگه این قرصا جواب نمیدن تا حالا نشنیدم که جنین ناقص کنن اگه دوز درست مصرف نشه یا سن بارداری بالا باشه امکانش هس
سحرناز65 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 172 منم ماه پیش با دارو سقط کردم منم سقط کردم خیلی راحت خداروشکر خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
afrang عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1287 منم سقط کردم خیلی راحت خداروشکر تجرات رو میگی عزیزم از کجا تهیه کردی چقدر خوردی انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم