2777
2789
عنوان

دلم شکست

219 بازدید | 24 پست

ما یه فامیل داریم یه چند رقم وسایل برنزی خریده همش می کوبه تو سر من من تازه ازدواج کردم نمی تونم فعلا برنز بخرم ولی یه سرویس چوب کامل . سفید رنگ گرفتم من اصلا برنزم دوست ندارم ولی نزدیک یه ۶۰ تومن طلا دارم ولی اون می گفت طلا به چه درد می خوره من طلاهامو فروختم برنز خریدم. دیشبم  گفت دیگه مد جا کفشی رفته کی جا کفشی تو خونشه در صورتی که من جا کفشی دارم اصلا کلا ادمه تیکه اندازو رک گوییه به نظر شما چگونه باهاش رفتار کنم نمی تونم جوابش رو هم بدم😢😢😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم با اون کاری نکن با خودت کاری که که تحت تاثیر دیگران زندگیت رو تغییر ندی .

بهترین از نظر دیگران رو وارد زندگیت نکن

بشین فکر کن بهترین از نظر خودت چیه 

دیگران کی ان ؟؟؟؟؟؟ خودتو اذیت میکنی ک به اون برسی مسابقه اس مگ ؟؟؟؟ 

زندگی کن بابا 

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤

من حتی یه جا ادویه ساده ندارم تو خونم یه گلدون ندارم .

ولی حالم کاملا خوبه با اینکه خونه فامیل و اینا میریم همه چی میبینم .

ولی ارامش و شادی و محبت  تو خونه از همه چی مهم تره

چشم و هم چشمی خودتو اذیت میکنه

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤

خاک بر سرش طلا فروخته داده برنز؟ اادمی که فکرش اینه معلومه شیرین عقله ، رفتو امدنکن باهاش مجبوری از یه ادم خوب بیا بگو این که عقلش سه میزنه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
اره  مجبورم چون خونمون نزدیک همه 😪😪😪

☹☹☹

پس به حرفاش گوش نده 

خیلی خاله زنک و بی عقل

من وضع مالیم خوبه ولی یه قاشق برنز تو خونم ندارم

در این حد واسم بی ارزشه 

واقعا خندم گرفته از طرز فکرش😂😂😂

به نظرم با اون کاری نکن با خودت کاری که که تحت تاثیر دیگران زندگیت رو تغییر ندی . بهترین از نظر دیگ ...

خیلی ممنونم من یه ۵ ماهی میشه ازدواج کردم هنوز چیز زیادی از زندگی نمی دونم ولی کوچکترین حرف دیگران دلمو می شکنه