2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست

[QUOTE=177215565]خیلی ممنونم من یه ۵ ماهی میشه ازدواج کردم هنوز چیز زیادی از زندگی نمی دونم ولی کوچکترین حرف دیگران د ...[/QUOTE

با هرکسی رفتو امد نکن تو ختما حرفا دیگرانم خیلی روت تاثیر میزاره تا پخته نشدیه با هر کسی نگرد درد دل نکن ادما رو نشناختیه یه روزی همچین میزارن تو کاست که نگی 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم من یه ۵ ماهی میشه ازدواج کردم هنوز چیز زیادی از زندگی نمی دونم ولی کوچکترین حرف دیگران د ...

دیگران یعنی کیا ؟

چی میگن مثلا ؟

منم دوماهه ازدواج کردم 

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤

فقط اینو بگم ته تهش هیچکی جز همسرت کنارت نیست

تمام فکرت و تلاشت رو بذار برای ارامش خودت و شوهرت 

شادی خودت و شوهرت

دیگران گاهی اونقدر عقده ایی هستن که از کمبود شخصیتی خودشون میان میگن ما اینو داریم تو نداری 

بهترین جواب ب این ادما بی توجهیه اهمیت نده 

اگ چیزی خریده بگو مبارکت باشه بمونه برات 

توام اگ دوس داری چیزی بگیری اون چیزی ک خودت دوس داری بگیری رو بخر ن چیزی ک دیگران دارن 

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤
جا کفشی چوبی شو گذاشته تو حیاط 😄😄😄😄

اولین باره ب همچین ادمی برخورد کردمه  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
جاکفشیی مد نیست ؟ کفشاشونو کجا میزارن ؟

تو کیسه آردی حتما🤣🤣🤣

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜