2777
2789
عنوان

خودنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 54 پست
خوب عزیزم شما میتونی نبینی ،کلا برات مهم نباشه،فک نکنم قضاوت کردن کار درستی باشه،بعدم شما با هدف اون ...

من با نفس کار مشکل ندارم مشکل از جایی شروع میشه که این نمایش دادن تبدیل شده به ارزش تو جامعه

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مخالفم من خودمو میگم عاشق تیپ زدن و مد روز بودن و ارایش شیک و موهای رنگ شده و ناخنهای لاک زده هستم و همیشه دوست دارم مثل مدلها باشم و بدرخشم تحصیلات عالیه دارم وضع مالیمم خوبه ولی تا الان زندگیم برای پز دادن نبوده من همینم از بچگی هم این سبکی بودم شاید یه عده فکر کنن من ادم نمایشی هستم خوب این از کمبود خودشونه چون لباس و سر و وضع من ازاری به کسی نمیرسونه یا وقتی دوست ندادم توی یه جمعی خیلی خودمونی باشم تو قیافه نیستم شاید  راحت نیستم این قضاوت دیگرانه که شخصیت منو بد میبینه من از درون خودم با خبرم که ادم خیریم در خلوت خودم به خیلیها کمک میکنم راز دارم ابرو دارم با ابرو و هیثیت کسی بازی نکردم دروغ نمیگم  دزدی نمیکم پس دلیل نمیشه اهل پز باشم شما ممکنه رفتار منو پز برداشت کنب کما که بسیار برام پیش امده و بعد اشنایی با من انقدر نظرشون برگشته و به خودم گعتن ما راجبت قضاوت بد مبکردیم این دید ادمهاست که اشتباهه نه اون ادم هر کس برای رفتارش دلیلی داره عقده دلیلش نیست مطمیناً

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁
من مخالفم من خودمو میگم عاشق تیپ زدن و مد روز بودن و ارایش شیک و موهای رنگ شده و ناخنهای لاک زده هست ...

ممنون از نظرت عزیزم. من با آراستگی و خوب زندگی کردن مشکلی ندارم کما اینکه خودمم سعی میکنم آراسته و باکمال زندگی کنم و آدم کمال گرایی هستم. مشکل از جایی شروع میشه که بعضیا واسه مطرح کردن خودشون شروع به نمایش میکنن امیدوارم منظورم رو رسونده باشم به شما و دوستان. من شاید یه صفت رو کلیت دادم اما باید میگفتم استثنا وجود داره

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
ممنون از نظرت عزیزم. من با آراستگی و خوب زندگی کردن مشکلی ندارم کما اینکه خودمم سعی میکنم آراسته و ب ...

خوب ما الان توی دنیای مجازی زندگی میکنمیم دوستامون خانوادهامون تو عالم مجازی هستن  و هبچ کس دوست نداره بخشهای بد و زشت زندگیشو نمایش بده ادم بهترین لحظات زندگیشو با بقیه شریک میشه کسی از کارت بانکی خالی  جیب خالیش یا از دعواهای زن و شوهریش یا مشکلاتش رو نمایش نمیزاره چرا چون عزیزایی داره که از شادیش شاد میشن و از دیدن غم و رنجش بسا ناراحت تر بشن برای همین که تو دنیای محازی نصفه کاذب و زیبا تر شده زندگیامونو پخش میکنیم ما مثل فرهنگهای غربی به اون حد از استقلال نرسیدیم ما هنوز حرفهای عمه خاله زن عمو برامون مهمه هنوز وابستگی فامیلی داریم هنوز چشم و هم چشمی خانوادگی داره نابودمون میکته اینا عقده نیست ترسه ادمها میترسن خود واقعیشون باشن میترسن بقیه بفهمن مشکلاتشون چی چرا ممکنه مورد نقد قرار بگیرن من با اراده خودم و همسرم دلم بچه نمیخواد اونوقت بارها شده کسی که منو حتی نمیشناسه بهم گفته الهی خدا دامنتو سبز کنه یا زن همسایه برگشته میگه چرا بچه دار نمیشید مشکل از کدومتونه اصلا فکرشم نمیکنن بابا ما سالمیم بچه دوست نداریم یا مثلا  دوست شوهرم صبح تا شب باهم دعوا و جنگ دارن شب به شب عکس عاشفانه تو پارتیهاشون میزارن خوب من واقعیت زندگیشونو میدونم ولی شاید خواهر و مادرسون ندونن واقعا اینا همش  ترس از قضاوتهاست این چند رنگی ها

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁
خوب ما الان توی دنیای مجازی زندگی میکنمیم دوستامون خانوادهامون تو عالم مجازی هستن  و هبچ کس دوس ...

موافقم. فرهنگ و عقیده رو نمیشه عوض کرد. حتی نسل ما و نسل های بعدی هم در بند این فرهنگ و عقیده ها هستن. گذشتگان و نسل های قبلی که مشکلی ندارن ولی نسل ما و نسل های بعد میفهمیم که این عقاید فسیل چقد عقبمون انداخت. مثل مساله زن تو فرهنگمون و البته کل دنیا که بعنوان جنس دوم شناخته میشه. امیدوارم یه روز بیاد که همه این عقاید تاریک نابود بشن

موافقم. فرهنگ و عقیده رو نمیشه عوض کرد. حتی نسل ما و نسل های بعدی هم در بند این فرهنگ و عقیده ها هست ...

تا وقتی این جملات سخیف ( حرف مردم _ مردم چی میگن ) هست همینه من که چندین ساله کل تفکراتمو عوض کردم با هیچ کس حتی پدر و مادرمم رو اصافی ندادم تو زندگیم دخالت کنت به ارامش رسیدم خیلیها رو حذف کردم راحت شدم