2777
2789
عنوان

خودنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 54 پست
عزیزم واقعا بعضیا دوس دارن یه بخش از زندگیشونو به اشتراک بزارن،من اسم اینو نمیزارم عقده اتفاقا خوسح ...

ببین عزیزم بعضیا هستن که هدفشون صرفا نمایش دادنه من با اون عده کار ندارم اما بعضیا هستن هدفشون اینه که به دیگران بفهمونن من خوشبختم من پولدارم منظورم این دسته دومه. که فکر میکنم هممون میتونیم این دو دسته رو از هم تفکیک کنیم

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم واقعا بعضیا دوس دارن یه بخش از زندگیشونو به اشتراک بزارن،من اسم اینو نمیزارم عقده اتفاقا خوسح ...

منظور فقط عکس گذاشتن نیست. بعضی وقتا بعضیا با حرف زدناشون از خودشون و تعریف از خودشون پیش بقیه این کار رو میکنن. 

نه بابا، دارندگی و برازندگی،چرا شعار میدین خب

خب دارندگی با نمایش دادن و جار زدن اینکه من دارم بفهمید من خوشبختم فرق میکنه

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
ببین عزیزم بعضیا هستن که هدفشون صرفا نمایش دادنه من با اون عده کار ندارم اما بعضیا هستن هدفشون اینه ...

خوب عزیزم شما میتونی نبینی ،کلا برات مهم نباشه،فک نکنم قضاوت کردن کار درستی باشه،بعدم شما با هدف اونا چیکار دارین😐شما واسه خودت زندگی کت،اونام اونحوری دوس دارن زندگی کنن،سبک زندگی دیگران به ما مربوط نیس❤️

ببین عزیزم بعضیا هستن که هدفشون صرفا نمایش دادنه من با اون عده کار ندارم اما بعضیا هستن هدفشون اینه ...

خب دسته دومم دوست دارن اون مدل زندگی کردن.شما اگه نمیپسندی میتونی ازشون فاصله بگیری

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دقیقا عموی من میگفت اونیکه کمبودداره خودشومیگیره

احسنت.من با کسیکه ده سال ازم کوچیکتر باشخ طوری رفتار میکنم کخ حس نکنه من یه آدم بزرگ م که بیشتر از اون‌میدونم در حالیکه بقیه میرن و اون رو ضایع میکنن و خودشون رو میگیرن

کلا با همه خاکی م در حالیکه بقیه تعجب میکنن که اینقدر خودمونی باهاشون حرف میزنم 

دیشب مهمون داشتیم و با دخترشون کلی گرم گرفتم و خاهرشوهرم تعجب میکرد که این چرا با من اینجوری نیست . ولی با اونم اینجوریم اشتباه میکنه و خودش مقداری مغروره و نمیشه باهاش گرم گرفت .‌و من بچه دارم  و حاهر شوهرم مجرده و همیشه پیش من خودش رو میگیره و میگه من خوشگلم و درس خوندم و ...

در حالیکه من هیجی نمیگم چون آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است

منظور فقط عکس گذاشتن نیست. بعضی وقتا بعضیا با حرف زدناشون از خودشون و تعریف از خودشون پیش بقیه این ک ...

خوب عزیزم میتونی رابطتتو کم کنی،من دقیقا دوستم همینجوریه😹ولی اصلا نه به حرفاش اخمیت میدم نه به پستاش🤣

خب اخه کسی نمیاد بدبختیاش و با بقیه به اشتراک بزاره که😐💔

نمیدونم. من بعضیارو واقعا نمیتونم درک کنم. و متاسفانه زیاد میبینم تو اطرافیانم. گاهی این نمایش دادنا تبدیل به ارزش میشه

خوب عزیزم میتونی رابطتتو کم کنی،من دقیقا دوستم همینجوریه😹ولی اصلا نه به حرفاش اخمیت میدم نه به پستا ...

آخه متاسفانه فامیل نزدیکه🤣 آره اتفاقا خیلی رابطمو کم کردم و احتیاط میکنم توی حرف زدنام که ازم نقطه ضعف نگیره. ⁦☹️⁩