2777
2789

خودش باید بخواد تا خودش نخاد شما هر ماری کنی ک نمیاد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و نیمه که اره و نمی دونم تا کجا ام احساس و صبرم می کشه ولی خب می دونم قصدشو نداره و ...

عشق‌من‌ی ماهه رفته خیلی دلم میخواست یکیو پیدا کنم که مث خودمه .

برای من ماه های اول خیلی بد بود. اصلا داغون بودم. پنیک می کردم وسط خیابون. توی خیابون حس می کردم دارم خفه میشم . اصلا یادم میاد ۳ ماه اول چه حالی داشتم ، دلم می سوزه برای خودم بخدا. اما خب رد شد . یعنی فهمیدم دیگه کاریه که شده و انرژیمو از روش کم کم برداشتم گذاشتم روی کار و درسم. واقعا این مدتی که نیست خیلی پیشرفت کردم و راضی ام ولی خب ته دلم هنوز دوسش دارم. هنوزم نتونستم به کسی دیگه فکر کنم. بالاخره اینجوری نمی مونه. یا میاد یا من ممکنه دلم جای دیگه گیر کنه. ولی خب سعی کن قوی باشی . قوی بودن و کمتر انرژی گذاشتن براش ، بهتر نتیجه می ده. سعی کن خودتو سرگرم کارای مهم تر کن و روی  کارایی که کمکت می کنه نسخه بهتری بشی از خودت، بذار . باید شرایطو کنترل کرد دیگه . ولی درکت می کنم کامل

برای من ماه های اول خیلی بد بود. اصلا داغون بودم. پنیک می کردم وسط خیابون. توی خیابون حس می کردم دار ...

حسای خوبی ندارم الان فکر اینکه با یکی دیگس عصبیم میکنه همش چشمامو میبتدم قیافش میاد توی ذهنم میای باهام دوست شی من یکیو میخوام ی دختر ک حال دختر مقابلشو درد کنه درد و دل کنم بات گاهی میشه؟؟

حسای خوبی ندارم الان فکر اینکه با یکی دیگس عصبیم میکنه همش چشمامو میبتدم قیافش میاد توی ذهنم میای با ...

منم ناراحتم می کنه این که می دونم رل داره

ولی خب ی چیزی رو میدونم. اونم این که هیچ کس به اندازه من باهاش راه نمی تونه بیاد و‌ درکش کنه

یعنی مطمئنم صرفا شاید داره وقتشو می گذرونه 

برای همین یکم اروم می شم 

اره عزیزم

اوکیه

منم ناراحتم می کنه این که می دونم رل داره ولی خب ی چیزی رو میدونم. اونم این که هیچ کس به اندازه من ...

عزیزم‌این ایدی تلگرام منه من زیاد نی نی سایت نمیام.پیام بدی خوشحال میشم.Mina_noo@

کسی ک تصمیم گرفته احساسش رو نسبت به تو تغییر بده و تصمیم گرفته خود خواسته ناراحتت کنه و رابطه رو ترک کرده 

هرگزهرگز هرگز نباید برگرده 

اگر برگشت نپذیرشچون دوباره میره مطمین باش

پشت من خدا بوده و هست همیشه الحمدلله ❤