2777
2789
عنوان

کرونا

148 بازدید | 26 پست

بچه ها من یک ماه بیشتر هست ک گلوم خلط داره و فقط صبح ک از خواب بیدار میشم تا یکی دو ساعت خیلی کم آبریزش بینی دارم کروناست؟اگه کروناست چرا اینقدر طولانی شده تب و سرفه ندارم اصلا نمی‌دونم چمه دکتر هم ک مخصوصا این متخصص های بیماری عفونی اینا ک همش کرونایی هست جرات نمیکنم برم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

کرونا اینقدر طولانی نیست بنظرم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

سرفه نداری پس هیچی

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبیه علایم سینوزیت هست. دماغتم کیپ میشه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
شبیه علایم سینوزیت هست. دماغتم کیپ میشه

نه خیلی کم آبریزش دارم فقط اونم برای یکی دو ساعت از خواب بیدار میشم بعدش برطرف میشه دیگه برای چی هست یعنی

دوستم اینجوری بود دقیقا دکتر رفت گفت مصرف غذاهای سردی رو کم کنه و گرمیجات بخوره نه عزیزم کرونا نیست ...

وای من هرچی میخورم سردی هست 🤕🤕🤕

نه خیلی کم آبریزش دارم فقط اونم برای یکی دو ساعت از خواب بیدار میشم بعدش برطرف میشه دیگه برای چی هست ...

سینوزیت موقع خواب بیشتر ترشح میشه و می‌ریزه تو گلو. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
سینوزیت موقع خواب بیشتر ترشح میشه و می‌ریزه تو گلو. 

قبلا هم یک سال پیش رفتم دکتر گفت سینوزیت داری ولی هیچ دارویی بهم نداد فقط دیفن داد ،باید چکار کنم همه میترسن تا یکی میبینه آبریزش دارم فکر می‌کنه کرونا دارم