بچه ها من یک ماه بیشتر هست ک گلوم خلط داره و فقط صبح ک از خواب بیدار میشم تا یکی دو ساعت خیلی کم آبریزش بینی دارم کروناست؟اگه کروناست چرا اینقدر طولانی شده تب و سرفه ندارم اصلا نمیدونم چمه دکتر هم ک مخصوصا این متخصص های بیماری عفونی اینا ک همش کرونایی هست جرات نمیکنم برم
قبلا هم یک سال پیش رفتم دکتر گفت سینوزیت داری ولی هیچ دارویی بهم نداد فقط دیفن داد ،باید چکار کنم هم ...
سینوزیت بیشتر باید رعایت کنی. مثلاً اب سرد نخوری. باد سر به سرت نخوره. بعد حمام مواظب باشی
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
اره سر درد میده.گاهی هم سینوزیت و میگرن با هم که بدترین حالت شه.
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
همین کارا کردم سینوزیت گرفتم دیگه مثه دیوونه ها بعد از حموم حال نداشتم سشوار بکشم موهام خودش خشک میش ...
بهتره رعایت کنی.
پیش مغز و اعصاب هم رفتم گفت میگرن داری قرص داد گفت اگه خوب نشدی بیا سی تی!!! از سرت بگیرم دیگه نرفتم ...
حالا شما شروع به رعایت کردن بکن.
إن شا ء الله که بهتر بشی