2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضافه وزن هم داری؟عصبی و اینکه بدنت سرد باشه؟اینا علایم بلغم هست با تغییر برنامه غذاییت تا حدود خیلی ...

اضافه وزن ک دارم.عصبی هم هستم تا دلت بخواد 🤕

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩
قبلا هم یک سال پیش رفتم دکتر گفت سینوزیت داری ولی هیچ دارویی بهم نداد فقط دیفن داد ،باید چکار کنم هم ...

سینوزیت بیشتر باید رعایت کنی. مثلاً اب سرد نخوری. باد سر به سرت نخوره. بعد حمام مواظب باشی

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
سینوزیت بیشتر باید رعایت کنی. مثلاً اب سرد نخوری. باد سر به سرت نخوره. بعد حمام مواظب باشی

همین کارا کردم سینوزیت گرفتم دیگه مثه دیوونه ها بعد از حموم حال نداشتم سشوار بکشم موهام خودش خشک میشد وسط سرمای زمستون آب روی یخ می‌خوردم 🤕🤕🤕

خیلی هم سردرد میشم میشه بخاطر همین سینوزیت باشه؟

اره سر درد میده.‌گاهی هم سینوزیت و میگرن با هم که بدترین حالت شه.‌ 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
همین کارا کردم سینوزیت گرفتم دیگه مثه دیوونه ها بعد از حموم حال نداشتم سشوار بکشم موهام خودش خشک میش ...

بهتره رعایت کنی. 

اره سر درد میده.‌گاهی هم سینوزیت و میگرن با هم که بدترین حالت شه.‌ 

پیش مغز و اعصاب هم رفتم گفت میگرن داری قرص داد گفت اگه خوب نشدی بیا سی تی!!! از سرت بگیرم دیگه نرفتم 🤕🤕🤕

پیش مغز و اعصاب هم رفتم گفت میگرن داری قرص داد گفت اگه خوب نشدی بیا سی تی!!! از سرت بگیرم دیگه نرفتم ...

حالا شما شروع به رعایت کردن بکن. 

إن شا ء الله که بهتر بشی