2777
2789
منم سیدم چجوری حاجت گدفتی ازشوم

من موقع به دنیا اومدن گفتن زنده نمیمونه معلول میشه خداروشکر ولی مثل کانگرو به دنیا اومدم 

شب قبل به دنیا اومدنم یه خانمی میاد تو خواب بابام میگه اسم دخترت چیه بابا میگه اون خانم میگه اسم منم بزار بابام میگه اسمتون چیه میگه زهرا 

بابا دوهزاریش میوفته 😅

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
چجوری متوسل شدید

از امام رضا تو مناسبت های مذهبی کمک خواستم.قسمشون دادم به جان خواهرشون.این برا یه ارزوم بود

از حضرت معصومه تو حرمشون زار زدم و کمک خواستم.همونجا استخاره کردم یه راه حلی پیدا کرده بودم برا حل مشکلم  دو دل بودم خوب اومد انجام دادم مشکلم حل شد

تو ماه محرم امسال یک شب واقعا دلم شکست دیگه بعد ۳ سال التماس از ته دل زار زدم با صرای نوحه گریه کردم تا خود صبح..دو روز بعدش یه نیروی بهم اومد که شروع کردم قدم بخ قدم مشکلمو با کمک خدا و امام حسین ع حل کردم که۲۷ روز بعدش حل شد مشکلی که ۳ سال بود حل نمیشد

از ته  دل بخواه بخواه.

سال ۹۰ عشقم باهام کات کرده بود بخاطر نداشتن شرایط ازدواج .سه سال به درگاه خدا شب و روز گریه کردم شبی نبود که من زار نزنم و دعا نکنم .بعد سه یال اومد عقد کردیم الان همسرمه.شب ارزوها رو فراموش نکن اصلا

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سال باردار نمیشدم، همه جا رفتم دکتر هیچی به هیچی، همش اسم کربلا که می امد اشکم درمی امد ووقتی کسی ...

عزیزم میشه درخواستم قبول کنی

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..
من موقع به دنیا اومدن گفتن زنده نمیمونه معلول میشه خداروشکر ولی مثل کانگرو به دنیا اومدم  شب ق ...

😍😢عزیزممم

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..
تو رو خدا دعام کنید خیلی قرض دارم شوهرم از اول سال مریض نمی تونه سر کار بره زیاد ۴۷ میلیون قرض داریم ...

سوره تکاثر بخون

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081