2777
2789
22 عروسی کردم اره راضیم خیلی زیاد

اولین باره میبینم اینایی که زود ازدواج میکنن راضی ان خوشبخت بشی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین باره میبینم اینایی که زود ازدواج میکنن راضی ان خوشبخت بشی 

مرسی عزیزم

من دانشگاهمو رفتمو. رفیق بازیمو به اندازه کافی کردم، قبل ازدواج همه جوره ارضا شدم از مجردی. دیگه زد به سرم با دوست پسرم ازدواج کنم😂

ده سالگی عقد 11عروسی دوازده بچه داری

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
والا امارم انقد پیگیر ما نیس ک این هست😀

الان تاپیکاشو نگاه کردم دیدم اره نصف بیشترشون راجب همینه😂😂😂😑

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
ده سالگی عقد 11عروسی دوازده بچه داری

چیییییییییییییششششددددددددددددههههه؟؟؟؟😳😳😳😳😳😳😳

دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁می‌دونی که واست میزنم دل‍❤️‍مو به دریا🌊من👩‍❤️‍👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
عزیزم سنی نداری ک ناراحتی .ایشالا میشه به موقش

نمیتونم ناراحت نباشم هرکی میبینه میپرسه چرابچه نمیاری من چجپری براسون توضیح بدم وقتی ١٤سالم بود به اجبار ازدواج کردم و هنو ٢٥سالمه و من نمیتونم بچه دار بشم میشکنم وقتی فامیلام دوستامو میبینم دیر ترازدواج کردن بچه دارن میشکنم خدا منو بکشه اگه حسودی کنم اما قلبم میشکنه اینکه خدا منو لایق هیچی نمیدونه بخدا اشکم در میاد وقتی این جور سوالا ذو میبینم قلبم میشکنه

تیکر بارداری نیست .